Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én reagálom túl vagy nem csak szerintem nem normáis?

Szerintem ez gáz...
Ő - a leírtak alapján - egy tipikus örök szingli, akinek esze ágában sincs megkomolyodni...nem bántásból, de egy normális 34 éves nő alapvetően nem egy 24 éves srácot választ társának (jó, persze kivétel van), plusz rendszeresen bulizgatni jár, meg piázgatni...
Én is csináltam ezt kb. 17-24 éves korom között, és köszi jó volt, meg elég is volt...lehet, hogy neki ez kimaradt, de az akkor is nonszensz, hogy egy nála majd 10 évvel fiatalabb pasinak kellene "őrizni" a buliban, nehogy ostobaságot csináljon...hát mi ő, "tinilyány"?
Gondolom te érettebb vagy a korodnál, és nem tudom, hogy állsz ehhez a kapcsolathoz, mennyire vagy szerelmes, de azért érdemes lenne elgondolkozni, hogy mit vársz a kettőtök jövőjétől...
Egy ilyen életfelfogású nővel, hogy lehetne komolyabb dolgokat tervezni? Akár házasodni, később gyereket vállalni?
34 évesen nem tartom normálisnak, hogy lerészegedve azt se tudja kivel táncol...szerintem...
Mondom mindezt a magam 29 évével, házas nőként, úgy, hogy annó apukám azt mondta, hogy "fiam, ha valaki fingik a szomszéd városban, hogy buli van, te már ugrassz is?!"

2 gyerekes anyuka, és még csak nem is ő neveli????????
És a buli élteti?
Hát akkor vagy nagyon szerelmes vagy, vagy nagyon buta...de ez a nő úgy ahogy van, egy felelőtlen K U R V A!!!
Milyen hordalék nő lehet az, akinek nem ítéli oda az anyaközpontú bíróság a gyerekeit? Ő meg ahelyett, hogy küzdene értük, épp nem tudja eldönteni kinek riszálja a p i c s á j á t részegen a buliban?!
Jó nagy marha vagy, hogy összeálltál vele...
(előző voltam)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!