Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy ez már szakító ok? Szerintem elég rossz "poén" volt a barátom részéről.
Barátommal 6 hónapja voltunk együtt.
Elmentem hozzájuk. Ültünk a kanapén, tévéztünk és a filmben szóba került a mellnagyobbító műtét.
(Nekem kicsi melleim vannak.)
A párom felröhögött és azt mondta, hogy én nem tervezem megcsináltatni a sajátomat? Rám férne. Majd tovább röhögött.
Erre fogtam magam és haza jöttem.
Azóta hívogat, írogat, hogy beszéljük meg. "Csak viccelődött. Engem így szeret a kis melleimmel együtt." stb. stb.
A kapcsolatunk legelején mondtam, hogy nem igazán vagyok megelégedve vele, de nem csináltatnám meg.
Tényleg bunkóság. Minden nő érzékeny a külsejére, ezért pont a párodnak kellene a legjobban odafigyelnie arra, hogy ne bántson meg ezzel kapcsolatban.
22/N
6#
Segáz. Majd azt mondja, hogy azért dobta, mert túl kicsi a fütyköse.
Egy rossz poén, ami teljesen elveszi a maradék önbecsülésemet!
Majd ha megkérdezik miért szakítottam vele akkor elmondom, hogy nem volt jó hatással az önbizalmamra a kapcsolatunk.
És nem is hazudnék!
"Minden nő érzékeny a külsejére" Kikérem magamnak, köszi. Nem vagyok topmodell, de egy ilyen poén el se érné az ingerküszöböm, mint ahogy senki olyannak, aki meg van elégedve magával.
Ennyi mimózát egy rakáson, beszarás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!