SOS! EZ LOPÁSNAK MINŐSÜL?
Ha tiéd lenne a gép, minek fognád fel?
Ha neked okozna anyagi kárt pár idióta, minek fognád fel?
na kérdező akkor!
ha régi automatát fosztottatok ki, akkor szerencséd van.
de ha új volt, abban már van kamera, ami rögzíti azt aki kivesz belőle valamit.mint a bankautomatáknál, pont a köztéri rongálások miatt rakták bele, és belső memóriába ment mindent.ha baj van, jön az üzemeltető hoz egy laptopot összeköti és már meg is van ki vagy kik voltak .
de remélem most nem lesz szerencséd, és bebukik az egész banda.
Képzeld el azt a helyzetet, hogy egy zsúfolt buszon utazol, hátadon a hátizsákoddal. A cipzár meghibásodik, és fentről kettényílik. Valaki, aki egyébként alapvetően nem akart lopni tőled, meglátja ezt, és kiveszi a pénztárcádat, benne 50-60 ezer forinttal.
Te mit gondolnál ebben az esetben, loptak tőled, vagy nem?
Ha erre tudod a választ, akkor szerintem tudod a saját kérdésedre is.
Én meg remélem megússzátok! Rengeteg pénzem nyelte el a gép és csak annyit kaptam mikor szóltam bárkinek is hogy "így jártam, ezek ilyenek" meg hasonlókat. Most ők jártak így. Nyilván szarul kötötték be.
Remélem megússzátok. A konyhának meg mért fáj? Az ő pénze? Azok is csak pattognak hogy fontosnak tűnjenek.
Egyáltalán hogy jöttetek rá? Bedobsz 100ft mert annyiba kerül a cuccos és visszaad 90-et. Akkor most tuszkold bele még a 90-et hogy ne legyen lopás vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!