Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu aki tetszik nekem es neki is tetszek viszont mostanaba valahogy eltavolodtunk egymastol! Keveset beszelunk allitolag nen megy a telefonja es azert! Szerintem mas lany tetszik neki! Tul reagalom? Lepjek tul rajta?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 13:21
1/4 anonim válasza:
Lehet a fiú megunta,hogy ennyit várt,lehet azt szerette volna,hogy te tedd meg az első lépést es így tovább lépett.
2/4 anonim válasza:
Esetleg élőben is lehet beszélgetni nem csak telefonon, vagy már az sem megy? Ha a romlott telefon miatt távolodott el tőled, hagyd a francba! :D
3/4 anonim válasza:
lehettek max 12 evesek hogyha telefonon keresztul beszelgettek.elobe?esetleg ha tud irni akkor hivjad ki,akar csak egy fagyira akar beszelgetni vagy barmi.ha egyre tobbszor kihivod akkor lehet nem fog radunni.talan.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolok koszonom szepen ! De meg is csak en vagyok a lany o kenne kezdemenyezen ! En tettem meg az elso lepeseket en valottam be eloszor hogy tetszik ! Kicsit nagyobb a tavolsag koztunk es azert beszelunk tobbet telefonon vagy skype-on ! Lehet valamit elrontottam !
2017. júl. 17. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!