Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Túl reagálom? 25évesek vagyunk
A párom szòlt h a karácsony egyik napját sem töltheti velem, mert családdal lesz es ezt elvárják a szülei
DE. .....
Felsem hivhat szenteste.
A szüleim pàr ève mentek el, tudja hogy egyedül leszek itthon. Es mègcsak felsem hiv. Dühìt ès egyben borzalmas èrzès.
Az első már leírta, amit akartam.
25 évesen miért szólnak bele? Nem gyerek már.
Amúgy meg előbb-utóbb minden gyerek kirepül a családi fészekből, ennek tudatában kell egyáltalán szülni...
22/N
Erre mègis mit mondjak neki?
Nem akarok "kinyafogni " h jöjjön v hivjon, az már nemis esne ugy jol.
Na, ez irtó gáz és szégyen. Szerintem nem lesztek ti hosszútávon együtt, és tudod miért? Mert a későbbiekben is a párod életébe bele fognak szólni a szülei. Anyuci pici fiacskája / kislánya. És az a leggázabb, hogy még erőfeszítést se tesz azért, hogy kiálljon értetek.
Részvétem szüleid elvesztéséért. :(
Több kérdés is eszembe jutott, a javát már leírták..
A másik, hogy "Felsem hivhat szenteste. "
- Ez mi? Tán megtiltják? Hogyan? Nem értem!
Eleve téged miért nem hív, ő vagy a szülei?
Könyörgöm, egy 25 éves, elviekben felnőtt férfiról írsz, nem? Vagy elírtad a 15-öt?...
Nem rosszindulatból, hanem pont hogy fordítva: minek küszködsz egy ilyennel?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!