Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Túl reagálom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Túl reagálom? 25évesek vagyunk

Figyelt kérdés

A párom szòlt h a karácsony egyik napját sem töltheti velem, mert családdal lesz es ezt elvárják a szülei

DE. .....

Felsem hivhat szenteste.

A szüleim pàr ève mentek el, tudja hogy egyedül leszek itthon. Es mègcsak felsem hiv. Dühìt ès egyben borzalmas èrzès.

2017. dec. 15. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a család, aki ezt elvárja, egy feleség/másik barátnő? ez a fel sem hívhat... hát ez eleg gyanús.
2017. dec. 15. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:

99%, hogy a szeretőjénél lesz, de ha nem is, én akkor is kidobnám a francba.

Párom exének is "dolga volt" karácsonykor... már bőven kezelgették akkor.

2017. dec. 15. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
NYAFOGNI ????? irok üzit
2017. dec. 15. 22:01
 14/18 A kérdező kommentje:

Sem felesègről Sem másik barátnőről nincs szò.

A családja tudja hogy èn vagyok a pàrja.

A nem hivhat fel ugy ertem hogy a szülei annyira elvárják hogy ilyenkor csak ők legyenek hogy nem nèznèk jószemmel.

Hiszti vagy vita lenne belőle. ..

Gyereknek kezelik, ő pedig ezt teljesmèrtèkben elfogadja.

Èn pedig azt kèpzelem hogy van párom pedig már most tudom, egyedül leszek /vagyok.

2017. dec. 15. 22:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Azèrt nem hivnak mert mègcsak 4 hònapja vagyunk együtt, friss kapcsolat.

Gondolom èn. ...

2017. dec. 15. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez szánalmas. A párod ELVILEG szeret. Tudja, hogy elmentek a szüleid, tudja, hogy egyedül leszel szenteste. És nem képes azt mondani az anyjának, hogy veled lesz vagy legalább elvisz magával?

És szerinted ez szeret téged???

Vágd ki a büdös francba és keress egy olyat aki valóban szeret!

2017. dec. 15. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Párom külföldi, 2 hónappal a megismerkedésünk után ideköltözött miattam.

Mi is kb 4-5 hónapja voltunk együtt első Karácsonyunkkor és az ő szüleihez mentünk. Érted, hívtak, pedig nem ismertek, azt se tudták nagyon Magyarország hol van. Életem egyik legszebb Karácsonya volt, rengeteget beszélgettünk, beizzítottuk a Skypeot, anyummal is eltrécseltek meg persze én is. Mi akkor voltunk 28/32.

Ez amit írsz, tényleg a gyerekes szint. Hogy még ne is telefonálhass??? Mikor voltak épp pasijaim huszonpárévesen és otthon karácsonyoztam, mindig felhívhattam őket, sose, sose volt belőle gond.

Egy kisgyerekkel vagy együtt, gondold meg, megéri-e.

2017. dec. 15. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
88%

"A nem hivhat fel ugy ertem hogy a szülei annyira elvárják hogy ilyenkor csak ők legyenek hogy nem nèznèk jószemmel."

Mi van???

Éjjel 11 kor is még az anyjáéknál rejszol talán? Esetleg hajnalig? Aludni is velük alszik?

Vagy hogyan kéne értelmezni? TE végig is gondoltad a szavakat, amit mondott neked?...

"ilyenkor csak ők legyenek"

- Ne magyarázzuk már meg, hogy fél óra erejéig sem tud valaki felhívni, mert aaaanyiraa anyuciék seggébe kellene lenni 2 napig... Mondom, gondolkozz már racionálisan.

Eleve paraszt a csávó, tudva a háttérsztorit(1), erősen anyuci kedvence, önállótlan kis sutyerák (2), és 25 évesen már illene leválnia anyuka emlőiről és a saját családterven gondolkozni, nem a mamán (3).

Ez nem felnőtt, egy gyerek, határozatlan, nem tudnám tisztelni, anyuseggébe van, nem áll ki melletted.

De sajnos ez annyira kamuszagú sztori, hogy sanszosabb, hogy hülyére vesz, mert ilyen helyzet, amit leírsz, NINCS.

Akárhogy is, kinek kéne ilyen "pár"? szerinted, és mégis minek?

2017. dec. 15. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!