Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjeteket/párotokat meglátnátok facebookon egy képen amin 2 sráccal meg egy csajjal vigyorog es a csajon az a sapka van, amit pár napja együtt vettetek neki?
Azt, hogy jól érezte magát, jó neki.
viszont az én párom, exeim nem lennének olyan fegmák, nemtörődömök, hogy kiengedjenek egy kompromitáló képet ha ppen csalnának,szóval ilenre nem godolnék, max az 1 mpben.
Velem volt ilyen, csak a sapkát nem en vettem neki, de akkor eléggé kiakadtam a dolgon, hogy végülis miert is van egy számomra idegen lányon a sapkaja.
Viszont, mostani eszemmel végiggondolva mar nem csinalnek belőle ügyet, vannak ilyen lányok, Sot buliban előfordul hogy egy kép erejeig kolcsonkerem a másik sapkajat ha tetszik. Szerintem jobb ha meg sem emlited, maximum akkor ha tényleg nem hagy nyugodni, kérdezz ra normálisan miert volt rajta a sapka. De tényleg nem kell nagy ügyet csinálni belőle, anno az exem sem értette, hogy en miert akadtam fent ezen...
Koszonom. Hat en kiakadtam,mert par hete egy masik csajnak irogatott,h
“Hey drinks?;-)”
Aztan par ora mulva
“How are you hun?”
Ez szerintetek felreertheto?
Utolso,en is igy gondolom.
Tul sok a veletlen meg az h en ertem felre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!