Szerintetek gáz, ha valaki Garage (Esssemm) meg KILLAKIKITT-es cuccokat hord együtt pl: Garage poló és KILLAKIKITT-es sapka?
Figyelt kérdés
Akiknek idáig mondtam, hogy: "Venni kéne egy KILLAKIKITT-es sapkát a Garage póló meg gatya mellé." ők szinte mind azt válaszolták, hogy "hülye vagyok, hogy ezt a két "rivális" rapper fél ruháját szeretném hordani egyszerre. Egyesek meg azt mondták, hogy: "Van bőr a képeden Garage ruhák mellett KILLAKIKITT-es ruhákat hordani?" Szóval ez most tényleg ennyire baj, gáz lenne?2015. jún. 13. 15:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez olyan mint amikor két rivális kosárlabda csapat cuccait hordod(sapka<->mez). Aki nemért hozzá az csak azt nézi hogy jól néz-e ki. Aki ért hozzá az kicsit hülyének fog nézni. Ha mindenképp két repper csapat cuccait akarod hordani akkor a Killa mellé Barbáros vagy NKS-es cuccot vegyél a garage melle pedig BSW-et
4/6 A kérdező kommentje:
Miért is lennék divat majom? :) Mind a két előadót szeretem...
2015. aug. 31. 19:14
5/6 anonim válasza:
Ez most olyan kb mikor egyik ismerősöm felvett egy Real Madrid-os pólót (mezt), meg egy Barca-as nadrágot.. :D megszakadtam a röhögéstől mikor megláttam :D
De vissza a kérdésedhez.. hát,jah elég gáz lenne :D
6/6 anonim válasza:
igen, szerintem felér egy halálos bünnel :) foglalj állást lehetőleg a killák mellett mert felpofozlak :// sry :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!