Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kétségbe vagyok esve. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Férjemmel megromlott a viszonyunk nagyon, van egy kislányunk és most fog születni a kisfiunk.

Sajnos az utóbbi időben sok volt a vita. És egy bizonyos dolog miatt páromban megtört valami és nem szeret már úgy. Most olyanok vagyunk mint két lakótárs kb.

Én nagyon szeretem őt és ez nekem egy nagy pofon az élettől. Rájöttem sok dologban változnom kell, és már el is kezdtem amit mondta hogy lát.

Viszont nagyban nehezíti ezt az egészet hogy van egy lány kollégája akivel egyre többet beszélget. És ha rá terelődik a szó teljesen megváltozik a viselkedése. A telefonja folyton nála dugdossa.

Véletlenül otthagyta 3-4 percre ahol nem látta hogy nézem. Bele néztem és a lánynak írta hogy sajnálja h nem tudtak találkozni, de nem hiszi hogy még akar az anyjával találkozni. Itt megrémültem nagyon. Hogy fogja helyre hozni a dolgokat magában ha van egy harmadik fél. Szeretné helyre hozni de mivan ha ahoz félre kel lépnie h lássa mit is jelentek neki?

Nem akarom elveszteni, tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek.

Egy kétségbeesett feleség és anyuka

2018. jan. 2. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
fog összeszorít és vár
2018. jan. 2. 07:56
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Ez a bizonyos valami, ami megtörte a kedves férjed, nem más, mint a kis kolléganő.

Teljesen egyértelmű.

Azért változott meg feléd, mert belezúgott teljesen. Sok pasi ilyenkor önigazolást keres, hogy miért "jogos" a félrelépés: keresi a hibát a párjában és a házasságában.

Megváltozhatsz te, ahogy csak akarsz, ha ő másba szerelmes! Gerinctelen dolog, hogy pont a terhesség alatt jut eszébe félredugni, de ez is annyira tipikus.

Az a helyzet, hogy ezt a házasságot megette a fene. Te is tudod, hogy megcsal, csak úgy teszel, mint aki nem tudja. Ezzel csak addig nyersz időt, amíg a kolléganő falhoz nem állítja, hogy válasszon köztetek. Most is csak az tartja melletted, hogy ha terhesen hagy ott más nőért, mindenki le fogja köpni.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy minél gyorsabban saját lábra állsz, hogy egyedül is tudj boldogulni a két gyerekkel.

2018. jan. 2. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Az a kis dolog ami megtőrte a férjed, az nem hűtlenség vólt részedről?
2018. jan. 2. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Kettes válaszolóval teljesen egyet értek. Pont ugyan ezt éltem át amit Te. Mikor biztos lett a kapcsolatuk lelépett.
2018. jan. 2. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem rajtad múlik már, azt kell mondjam. A férjeden múlik innen. Ha érzelmileg eljut egy pontig mással, akkor vége... csak várni tudsz, vagy beadni a mattot.
2018. jan. 2. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi az a bizonyos dolog, ami megtorte a kapcsolatot? Valoszinuleg innen kene elindulnotok. De igy egy "nesze semmi" jellegu kerdessel nehez elindulni. Azt latjuk, hogy a ferjednek viszonya van, de mint irtad volt itt egy kiindulo ok is.
2018. jan. 2. 09:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem csaltam meg soha, és okot sem adtam soha, hogy gondoljon ilyet. Számomra ő a minden. Nem az a nő vagyok aki csak úgy gyereket szülne akárkinek.

Nem volt épp jó a gyerekkorom, neki sem. Pont ezt nem akartuk a gyerekeknek hogy ugyan azt éljék át mint mi gyerekként. Mivel egy boldog családot akartunk. Mivel az első baba után nem foglalkoztunk egymással érzelmileg szinte sehogy, eltávolodtunk egymástól. És sok volt az elbeszélés egymás mellett és rengeteg lett idővel a vita.

2018. jan. 2. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

És ebbe a szuper kapcsolatba vállaltatok második gyereket, hogy ne egy, hanem kettő életét csessze szét a válás. Világos.

Te már elvesztetted a férjed. Itt már csak az a kérdés, hogy mikor lép le. És hogy mi marad a te büszkeségedből addigra. Milyen mélyen vagy hajlandó megalázni magad a látszat kedvéért?

2018. jan. 2. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:

A bajok általában a babával kezdődnek. Olyankor az anya elsősorban anyává vedlik, és elfelejt nő, feleség, társ lenni. Nem szemrehányásként írom ezt, hiszen évmilliós fajfenntartási ösztön írja elő ezt a nő számára. De sok pasi nehezen viseli a mellőzést, a szeretet, a törődés megoszlását. Mindazonáltal korántsem törvényszerű, hogy ilyenkor megromlik a kapcsolat. Csak kicsit döcögőssé válik, és ha idejében észbe kap a pár, még megmenthető.

Te felismerted a hibáidat, és változtatni is szándékozol. Ez ragyogó! Jelen esetben azonban többet sajnos nem tehetsz, mint hogy ezt tudatosítod a férjedben is.

Hogy hogyan tovább? Ehhez ismernem kellene az előéleteteket. Ha gondolod, írj róla privátban.

2018. jan. 6. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Válj el, jobban jársz.
2018. febr. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!