Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Kétségbe vagyok esve, van így értelme?
A barátom eléggé független, 2 éve vagyunk együtt 2 hetente találkozunk az egyetem, tanulás,barátok, nyáron a családdal való utazgatás, munka miatt is csak így találkozunk, távkapcsolatban is élünk.
Én említettem neki, hogy ez szerintem kevés amennyit mi együtt töltünk és hogy sose beszélünk a közös jövőnkről. Ő szerinte egyáltalán nincs több időnk találkozni, barátokkal a 2 hét között találkozik felosztva ki hogyan ér rá,hiszen őket ritkábban látja mint engem, emellett ott a többi is amit említettem, de neki ezután kell a magány a pihenés mert ő sokszor szeret egyedül lenni, de velem sose mondja le a találkozókat és évfordulókor, fontos alkalmakkor beiktatunk egy találkozót. Neki így a jó, így érzi jól magát. A jövőnkről azért nem szeret beszélni, mert utál tervezgetni, előre gondolni mindent szerinte a szerelem nem elég a mai világban, első a tanulás, karrier, de miután ezek meglennének velem szívesen tervezné a jövőjét és olyanná válna ami nekem jobban megfelelne, most még ő nem képes többet nyújtani és nem akar fiatalon elköteleződni. Ő szerinte ő próbál értem mindent megtenni és boldoggá tenni és nem érti mi a problémám.
Ezen kívül minden jó köztünk, szeretjük egymást, amikor együtt vagyunk minden tökéletes csak mégis azért 3-4 évet kellene várni, de szerinte ez így rendben van.
22 évesek vagyunk - L túl gondolom vagy teljesen normális, hogy így áll hozzá? vagy szerintetek így kevésbé múlik el a szerelem?
Őszintén?
A pasid nem elégé független!
És erre még csak mérget se vegyél, mert nem éri meg.
De a nyakamat ráteszem, hogy nem független!
Az a minimum, hogy van melletted valaki, és ebben 1000%-ban biztos lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!