Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi csak akkor ad bele mindent ha már érzi hogy baj van akkor van értelme folytatni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 22:26
1/4 anonim válasza:
Nincs.
Minden nap mind a két félnek kell tenni a kapcsolatért, hogy az működőképes legyen.
2/4 anonim válasza:
Neki biztos nincs.
A "mindent beleadás" nemvicces kívánság - már középtávon sem tartható.
Szóval ha neked ekkora igényeid vannak felé, akkor arra nem ő a megfelelő partner.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha érzi hogy eltàvolodok tőle akkor nyomul meg kedves de ha ott a lehetőség hogy akárhovà menjünk akkor meg lemondja és kifogàsokat gyàrt!
2017. júl. 30. 23:14
4/4 anonim válasza:
Nekem van kedvem és energiám minden nap mindent beleadni. De csak mert szerelmes vagyok. Az előző barátomba nem voltam szerelmes, mégis igyekeztem neki is jobbá tenni az életét, segíteni, kedveskedni, programokra menni. Szerintem ez annyira alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!