Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasi 36 éves 2 gyerekes elvált nővel. Van értelme komolyan belemenni?
Nőként pont ezért nehéz új párt találni ha már van gyermek.
Én lány vagyok,de ha beleképzelem a helyzetben magam ,akkor én menekülnék onnan,főleg hogy a gyermeke apja is jelen van.
Két gyermek ha megértő vagy és eltudod őket fogadni és még esetleg szül neked egy gyermeket elmehetne.Ne nagyon nagy vállalás!Amit kaphatsz tőlük az a szeretet és a nőtől szex.Neked kell döntened.:-)
28 volt a parom en 37 mikor osszejottunk. Nekem 2 gyerekem van. Most 8 eve vagyunk egyutt es kozos gyerkoc is lett. A nagyok apja eppen csak jelen van az eletunkben kb havi 1x jon a gyerekekert... Mar ha jon!
Szoval abszolut nem lehetetlen h rendes kapcsolat is kialakuljon.
Nem érdemes. Gondolom a macsó alfahím pasija kidobta a nőt, miután jól kikormolta, és most pótapát keresgél...
Az abszolút favorit az lesz, amikor a kis görcs majd odaáll eléd, hogy te nem parancsolgathatsz neki, mert nem vagy az apja :DDDDDDD
Kerüld el jó messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!