13 éves lány vagyok és teljesen kétségbe esett. Figyeltem a kérdéseiteket és azon tűnődtem hogy van e értelme nekem melltartót húzni? Mellbőségem: 79 cm, Mell alatt: 70 cm
Figyelt kérdés
Anyukámnak sincs nagy melle de gondolom ő biztosan úgy fog hozzá állni, hogy minek az még nekem. Ezért is állok vele úgy, hogy várok vele még 14 éves koromig, de olvastam sokatoknak már korábban is volt. Ezért is vagyok igazán összezavarodva.2015. aug. 6. 11:34
1/6 anonim válasza:
Heló!
Ha szükséged van melltartóra akkor hordod, ha nincs, akkor ne. Ez nem verseny, vagy hasonló.
Magadra gondolj es arra, mi kelyelmes neked, es mire van szükséged, ne másra. A melled világ életedben veled lesz, ahogy melltartot is valoszinüleg eleted vegeig viselni fogsz, viselhetsz, ha akarsz.
13 vagy, nem kell sehova sem sietned, vagy ez miatt izgulni. Nyugi.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hát szerintem megpróbálok egy kicsit és ha tetszik akkor talán...végülis még ráérek. :)
2015. aug. 6. 11:48
3/6 anonim válasza:
Szia! Én melltartót már 12 éves korom óta hordok. Mivel akkor kezdett el nőni a mellem. Nem kell rögtön melltartót hordani elég ha először toppokat hordassz én is csak azokat hordtam eleinte, viszont valljuk be elég hülyén néz ki ha valakin nincs melltartó. Most 14 vagyok és rendes melltartót hordok. Bár nekem nincs kis mellem.
4/6 anonim válasza:
Én is 13 éves koromban vettem fel először melltartót (fehéret), "szerencsés" módon épp fehér feszülős póló alá, így én lettem a téma a suliban. Így közel 30- hoz már szándékosan csinál ilyet az ember, de akkoriban nem volt épp szórakoztató :D
5/6 anonim válasza:
Egyezik a méretünk. Ezzel az a gond hogy 70A méret kéne és még az is eláll, nagy, ez pedig elég bénán tud kinézni. Én inkább szivacsos topot hordok, vagy nagy melegben sima topot, mert a szivacsba izzadni elég undorító.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezek alapján szerintem várhatok vele még egy évet végülis minek ez még nekem. :D köszi mindenkinek a segítséget!
2015. aug. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!