Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő ennyire pénzéhes?

Figyelt kérdés
Mekiben üldögéltünk unokabátyámmal, adta az ívet keményen, hogy a faszba nincs asszony majd' 30 éves létemre. Átlagos külsejű férfi vagyok valamivel átlag feletti fizetéssel. A cukkolására odamentem egy nálam jóval feljebbvaló "kasztba" tartozó lányhoz. (gyönyörű szeplős arc, nagy mellek, szép vörös göndör haj, igényes smink) Miután tényleg kedvesen elutasított, kiment dohányozni a barátnőivel. Kimentünk mi is. kivettem a cigimet az új x7-es BMW-ből. A vörös tündér egyből megjelent. Pedig nem az enyém az autó, ráadásul nem is dohányzom.
okt. 14. 22:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
22%
Xdd
okt. 14. 22:48
 12/46 anonim ***** válasza:
74%
Már ha ez a sztori igaz, és nem Esti mese inceleknek. Egy darab vörös hajú nő egyenlő az összes? Vagy nőszámba csak a "magasabb kasztba" tartozó luxiribiket vesszük?
okt. 14. 23:20
 13/46 anonim ***** válasza:
84%

"Miután tényleg kedvesen elutasított, kiment dohányozni a barátnőivel. Kimentünk mi is. kivettem a cigimet az új x7-es BMW-ből. A vörös tündér egyből megjelent."

És, mi lett ezután? Érdeklődni kezdett irántad, folytatni akarta? Nem derül ki, mi lett a sztori további menete.

okt. 15. 00:44
 14/46 anonim ***** válasza:
12%
Volt egy kedves kollégám Németországban. Drollnak hívták, ahogyan én is téged. Nekem nincs vadi új 40 misis autóm, de be nem tenném a lábam egy Mekibe. Azt a xart csak csórók zabálják. A drága bmw és a Meki egy mondatban az oximoron.
okt. 15. 00:49
 15/46 anonim ***** válasza:
24%
14# Nem sok gazdagot ismersz, mi? Bőven zabálnak a mekiben. Persze a kérdés ettől még fikció.:)
okt. 15. 00:52
 16/46 anonim ***** válasza:
70%

"szoptak rendesen az erdősoron"

Nincs 40 misis autóm, de soha nem vinnék "erdősorra" nőt. Ez annyira csóró mint mekibe járni a C and A ban vett suhogósban. Egy fenit nem tudnál megvenni arra az autóra.

okt. 15. 00:57
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
15 Ja, meg bérelt lepukkadt panelben élnek. Wellenstein kabátot és bugatti pulcsit sem vesznek, hanem a pepcoban vásárolnak, mert az olyan menő.
okt. 15. 01:01
 18/46 anonim ***** válasza:
0%

17

Miről ismerkszik meg a gazdag? Loyds cipőben jár a mekibe.

okt. 15. 01:05
 19/46 anonim ***** válasza:
21%

18

Miről ismerkszik meg az aranyásó nő? Mekibe jár gazdag pasit fogni.

okt. 15. 01:22
 20/46 anonim ***** válasza:
75%

A történet egyértelműen kitalált.

Innentől kezdve nem az a kérdés, hogy a nők miért pénzéhesek, hanem hogy miért vagy ilyen nőgyűlőlő.

Nehogy azt írd, hogy azért, mert minden nő pénzéhes, ennél mélyebbre ne süllyedj.

okt. 15. 01:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!