Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ha lenne lányotok, milyen társkeresési szemléletet tanítanátok neki?
Figyelt kérdés
Nyilván az incel azért incel mert nincs párja, de tételezzük fel, hogy előbb-utóbb cscak sikerül párt találni, családot alapítani és születik egy lányotok.
A rend kedvéért írjuk le: teljesen átlagos külsejű. Tudom ez nektek tök fontos infó.
Milyen tanácsokkal, szemlélettel látnátok el, hogyan válasszon párt?
okt. 9. 23:33
21/25 anonim válasza:
Figyelj, kérdező, én férfi vagyok, D&Dzek, utáltam focizni, nem érdekelnek az autók, stb. Ennek ellenére sosem volt problémám a csajozással, de nem is volt soha egyéjszakásom, mert komolytalannak tartom. Akkor én most mi vagyok, de őszintén?
22/25 A kérdező kommentje:
21, a klónom:D
DnDzek, rühellem a focit és az autókat, mindigis kerültem az egyéjszakásokat:D
De hogy jön ez ide?
nov. 7. 14:23
23/25 anonim válasza:
Heló, 21es vagyok. Ezzel arra próbáltam rávilágítani, hogy nincs értelme a chad/incel/anyámkínja kategóriáknak, hiszen rengeteg férfit nem lehet besorolni egyik kategóriába sem
24/25 A kérdező kommentje:
23, ja, ezzel kb egyet is értek, de azt azért csak megengedhetjük, hogy emberek saját magukat besorolják valahova. A kérdés azokhoz szólt akik önmagukat inceleknek tartják.
nov. 14. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!