Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha internetes ismerkedés által átlagos külsejű férfiként évente kb. 3 randim van, az nagyon gáz statisztikának számít? Általában mindig 2-3 társkereső oldalon vagy alkalmazáson vagyok fent egyszerre.
Hát ha tudsz átlagot vonni akkor legalább 2 éve randizgatsz siker nélkül. Az úgy nem túl jó.
De mondjuk nem ártana tudni, hogy mennyire vagy aktív, mert ha összesen 10 próbálkozásból jött össze 3 randi, az eg ykirály statisztika, ha 100ból, már kevésbé.
Kérdező, 4: Ti hogy bírjátok ezt így ennyi időn keresztül, miközben tudjátok, hogy másoknak egy hét alatt összejön az egyéjszakás akár?
Most komolyan kérdezem.
6, nem kell másnál jobbnak lenni társkeresésben. Elég ha csak simán megtalálod a társad és kész.
Ez nem verseny.
8: Másik gond, hogy tegyük fel, hogy 3 év alatt összejön egy kapcsolat az internetről. Nyilván nem azzal a nővel fog összejönni, aki nekem tetszik, hanem azzal az eggyel, akivel eljutok addig. Tehát már alapból nem egy Disney szerelemmel indul a kapcsolat.
Mi lesz akkor, ha a nővel van valami egyet nem értés (ami lesz, mert nem ez alapján volt választva) és a nő megfenyeget, hogy otthagy és visszamegy az online felületre, ahol összejöttem vele.
Nem egyoldalú, hogy amikor ezzel fenyeget, az neki 1 hét társkeresőzést jelent, míg a férfinak újabb 3 évet?
Feltéve, hogy 3 év lesz, mert maga a társkereső is évről évre nehezebb férfiként akkor is, ha a kinézet nem változik negatív irányba (egy idő után fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!