Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy hatalmas nagy statiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hatalmas nagy statisztikai egyéb vizsgálat születne arra vonatkozóan hogy milyen kapcsolat van a kövérség és az ismerkedés között akkor milyen eredmény születne?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Az, hogy aki olyan hulye, hogy a koversege miatt panaszkodik ahelyett, hogy lefogyna az szamomra szemelyes megtestesitoje az emberi butasag es lustasagnak. Egyik ismerosomnek motorbalesete volt o toloszekbe kerult plussz egyeb maradando sebhelyek es hegek es megis ismerkedett es mar evek ota van baratnoje. Aki nem kepes lefogyni es emiatt panaszkodik, hogy neki igy nemjo az assa el magat.

Nem kene annyi szemetet ket pofara zabalni meg meg kellene mozdulni, testileg-lelkileg feleledni ebbol az “elet”-nek nevezett alombol hogy valami emberhez melto eletet elj es akkor nem lenne ez gond.

Kerdezd a ronda vagy alacsony ferfiakat, hogyha lenne ra modszer, hogy valtozzanak (mondjuk normalis etrend) akkor milyen gyorsab nonenek meg vagy lennenek jokepuek. A koversegen meg lehet valtoztatni persze persze tudom a nehez csontozat meg a genek meg hat apam anyam is dagadt diszno... Persze ezek mind csak kifogasok a dagadtak 0,05%-a kover valami betegseg miatt a tobbi csak mondja. Aha jolvan. De viszont akkor kussolj es ne nyavalyogj.

2018. jan. 28. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát figyelj, kapcsolatot előbb-utóbb bárki találhat. Inkább az a nem mindegy, hogy milyet/milyen partnerrel. Ronda párja bárkinek lehet, ez nem erény :D
2018. jan. 28. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenféle vizsgálat nélkül egyértelmű, hogy a kövérség hátránya.
2018. jan. 28. 12:19
 4/8 A kérdező kommentje:

3. Biztos hátrány?

Sok nőnél lehet hallani hogy imádom a nagy mackóm nagy pociját stb. És sok férfitől is lehet hallani hogy szereti ha egy nőn van mit fogni

2018. jan. 28. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kövérségnek is van ezerféle változata. Van, aki csak kicsit túlsúlyos és az is arányosan, előnyösen oszlik el, és vannak a szétfolyt, izzadós lihegős fajták is.
2018. jan. 28. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy lenne kapcsolat, csak a társadalomtudományi statisztikai mérések nem ilyen egyszerűek. Lehetne az nullhipotézis, hogy adott bmi felett sikertelenebbek az emberek pártalálás szempontjából. Csakhogy a BMI sem határozza meg a testi adottságokat. Akkor inkább testzsírszázalék kellene. Csak akkor meg a panellakó vézna Béla bá és az élsportoló Sanyika, aki az utóbbi években túlságosan is megtömte a majmot, is hasonló arányokkal bírna. A párkeresési sikeresség mérése még ennél is összetettebb. Az, hogy valakinek nem volt kaocsolata, millió okból lehet, a szakítás utáni kipihenéstől a karrierizmuson át bármeddig. És ha ez meg is lenne és lenne is szignifikáns kapcsolat... Az okok feltárása nem teljes. Lehet az ok esztétikai. Én felvennék egy önbecsülés és egy depresszióskálát is, illetve rákérdeznék az illető ismerkedési "szokásaira" (pontosabban arra, hogy mennyiszer hagyja el a lakást és megy emberek közé).

Alapvetően szerintem egy adott BMI felett lenne kapcsolat. Ahogy egy adott BMI alatt is. Egy nagyon szép, nagyjából normál eloszlást követő görbét kapnánk, a sikeresség szempontjából. De elég evidens, hogy az emberek nem szeretik a szélsőségeket és ők maguk sem szélsőségesek. Akkor sem, ha az amerikai népesség 30%-a túlsúlyos. Lehet, hogy kicsit jobboldalas vagy kicsit balos lenne a görbe, de közelebb állna a normál eloszláshoz, mint egy gammához, vagy khi négyzethez.

Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy a súly csak egy közbeékelődő változó. Sokkal valószínűbb, hogy az önértékelés és az amiatti zárkózottság a fő ok.

2018. jan. 28. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy hátrányba vannak. Nyiss ki valamilyen reklám újságot és nézd meg milyen alkatú modellekkel reklámozzák a termékeiket.

Na ugye, hogy mind vékony. Na már most nem értetlenkedni kell ilyenkor meg támadni, hogy "jó a média mossa az agyat" stb, hanem arra gondolni, hogy ez kőkemény üzlet és olyan testtel akarnak reklámozni, ami a legtöbbeknek vonzó. A kulcsszó a legtöbb. Van akiknek bejön a husiság, kövérség is akár, de nem ők vannak többségben. Ergo egy elhízott embernek a lehetőségei is beszűkülnek valamelyest, de ez még mindig nem olyan rossz, ahogy hangzik. 100 ból "csak" 20 férfinak jön be így egy adott nő mondjuk a 80 ból. Ami relatíve sok de abszolút szinten még így se lesz gond.

A barátnőm husis. Nekem tetszik, de attól még nem fogom beállítani azt, hogy a többségnek is ez jön be, mert nem. Nem tragédia, csak megfigyelt "tény".

2018. jan. 28. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokáig én is nézegettem a hasonló kérdéseket, meg próbáltam magam meggyőzni arról, hogy nem is olyan vészes, ahogy kinézek... Igen, de ez a hitegetés soha nem fog felérni arra a szintre, mikor nem kell azt nézegetned, hogy ugye nem baj, ha egy dagadt malac vagyok, hanem tudod magadról, hogy nem vagy egy dagadt malac, mert megdolgoztál érte.

Nagyon-nagyon kevés ember érzi jól magát igazán a bőrében túlsúlyosan. A többiek pedig a saját poklukban égnek, amíg ez el nem ér egy olyan szintet, amihez képest a változtatással járó kín eltörpül. Na, akkor kezdődik valami csodálatos.

2018. jan. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!