Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehezíti meg az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehezíti meg az az ismerkedést hogy a férfiak főleg 30 felett a negyven százalékuk a statisztikák szerint elhízott, ugyanakkor a nők a sportos férfiakhoz vonzódnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Mivel a nők minimum 40%-a is elhízott, így ők ott vannak egymásnak. A sportosak meg a sportosaké😁
2023. dec. 29. 09:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elhízott férfiak számára megneheziti, a sportos férfiak számára pedig nagyon megkönnyítő, hogy kevesebb nekik a konkurencia.
2023. dec. 29. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Az elhízottság definíciója (BMI érték alapján) a statisztikai felmérést végző személy vagy szervezet döntésén múlik. Az alábbi statisztika szerint Magyarországon a felnőtt nők kb. 52%-a és a felnőtt férfiak kb. 65%-a vagy "elhízott" vagy "erősen elhízott":

[link]

Eszerint tehát a férfiak körében 13%-al több ember túlsúlyos, mint a nők körében.

Ugyanakkor az efféle statisztikákból arra következtetni, hogy a nőknek nagyobb esélye van párt találni, elhamarkodott dolog. Főként azért, mert a "mackós" férfiak simán lehetnek egyben kigyúrtak is, ami külsőt tekintve még nagyon sok nőnek tetszik. Elég megnézni egy nehézsúlyú, 109 kg-os súlycsoportban induló férfi súlyemelőt, aki egészen biztos, hogy a BMI érték alapján túlsúlyos, és szerintem külsője alapján biztosan sok nőnek imponál. Ezzel szemben egy 100 kg fölötti nő akár azért ilyen súlyos, mert hatalmas zsírpárnái vannak, akár azért, mert agyonra kigyúrt (ami ritka), általában nem szokott a legtöbb férfinak tetszeni. A kigyúrt, vagy legalábbis erős izomzatú, mackós férfiak szerintem nagyjából ki is egyenlítik a két nem pártalálási esélyeit.

2023. dec. 29. 10:50
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
3 total rosszul gondolod. A nőknek 60-75 kg a max férfiben ami tetszik. A többit elutasitjàk akik kövérebbek
2023. dec. 29. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
4-nagyon rosszul gondolod, a nőknek egyáltalán nem ez tetszik. Nekem pl egy 70 kg-os ffi szoba sem jöhet, nagyon vékony.
2023. dec. 29. 11:18
 6/14 anonim ***** válasza:

#4: Na akkor nézd csak először is meg ezen a videón a 130 kg-os súlycsoportban szereplő, birkózó Lám Bálintot:

https://www.youtube.com/watch?v=Ky1wjdew8XY

S most mondd, hogy az ilyen férfiak nem tetszenek a nőknek. Dehogynem!

2023. dec. 29. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:
na ne tegyünk már úgy, mintha a BMI szerint elhízottnak számító férfiak valójában mind csupa izompacsirták lennének
2023. dec. 29. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:
#7: Ha újra elolvasod, amit írtam, láthatod, hogy egy szóval sem állítottam, hogy minden, BMI szerint "elhízottnak" számító férfi izompacsirta. Csupán azt mondtam, hogy EGY JELENTŐS RÉSZÜK azért kerül ebbe az "elhízott" kategóriába, mert erős izomzatú, vastag karú és lábú, "mackós" alkat. Különösen a fizikai munkát végző férfiak között van sok ilyen, de még az értelmiségiek között is szép számmal van, aki konditerembe jár, vagy valamit sportol, így alaposan megizmosodik. Ez a csoport pedig egyrészt szerintem külsőre sok nőnek kimondottan tetszik, másrészt éppen elég nagy ahhoz, hogy az statisztikai adatokból férfiak körében "elhízottnak" számító, előbb említett 13%-os többletet kitegye. Emiatt szerintem nagyjából végül azonosnak jön ki a nők és a férfiak testsúly alapján vett pártalálási esélye.
2023. dec. 29. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:

"Csupán azt mondtam, hogy EGY JELENTŐS RÉSZÜK azért kerül ebbe az "elhízott" kategóriába"

ezzel gyakorlatilag ugyanazt mondtad.

ehhez képest a valóság: a BMI szerint elhízott férfiak jelentős részén ott egy csomó zsír. lehet, hogy izomból is sok van rajtuk (főleg ha fizikai melót végeznek), de ott van felette egy halom ZSÍR. izmosnak azt szoktuk nevezni, akinek a testén az IZOM a hangsúlyos, akinek feszes kockás a hasa, nem pedig lötyögő söröshordó. és ez nem túl gyakori a magyar lakosság körében.

2023. dec. 29. 12:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát körbe nézek itt helyi top asszonyoknak faluban milyen férjük van hát szétvan folyva mind
2023. dec. 29. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!