Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehezíti meg az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehezíti meg az az ismerkedést hogy a férfiak főleg 30 felett a negyven százalékuk a statisztikák szerint elhízott, ugyanakkor a nők a sportos férfiakhoz vonzódnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

30 felett azért még tartja magát a genetika, ha nem válik valaki zabálógéppé.

Inkább 40 körül jön el a pont, amikor oda kell figyelni az evésre, mert felugrik a pocak, a toka megereszkedik.

A sportos alkat 40 felett inkább az életmódból adódik, ritka, aki genetikailag sportos marad. Direkt nem soványat írok, mert az tényleg genetika ebben a korban.

Akinek az ismerkedés első szűrője a testalkat, annak nehéz dolga van. Nekem sokkal fontosabb a nő természete, viselkedése, világlátása. Ráadásul a szép nők sokszor el vannak kapatva, önzők, megszokták, hogy mindent könnyedén megkapnak. Ez a szexben is így van. Az átlagos, vagy testesebb nők gyakran sokkal jobbak a szexben: érzékibbek, odaadóbbak, jobban megbecsülik a bránert. Nem húzzák a szájukat, végigviszik az orált, stb. Ráadásul nagyon sok "döngő léptű", masszív nő valójában nőies, szép nő, csak a mai nyím-nyám férfiak beszarnak egy vastag combtól, széles csípőtől, nagy fenéktől. Engem nem is vonz a sportos, vékony nőideál. Nem érdekel a lapos has, kemény segg, nem attól lesz jó a szex, sőt...

2023. dec. 30. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Nettó baromság, hogy a testalkatnak bármi köze lenne az ágybeli teljesítményhez. Én vékony sportos kondis/formás nő vagyok, el lehetnék szállva magamtól mert tényleg jobbnál jobb pasikkal szexelek, mégsem vagyok egy fadarab az ágyban, kimondottan szeretek szopni, különböző dolgokat kipróbálni meg ilyenek. És az sem igaz, hogy a külső ne lenne fontos tényező. Ez az elsődleges élvezeti faktor. Tőlem lehetne egy kövér pasi a legnagyobb lepedőakrobata is, akkor sem élvezném vele úgy, mint egy izmos pasival, fel se tudnék izgulni rá. Mindenkinek megvan az ideálja, amire izgul, nem kell álszenteskedni, hogy így belső meg úgy belső, persze az is fontos, de a külső is nagyon.

2023. dec. 30. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:

12

Én nagydarab vagyok. De tuti felizgulnál ha meglátnád a 21 centimet.

2023. dec. 30. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 te felizgulnál egy számodra nem vonzó nőre, mondjuk egy 120 kilósra, csak mert szűk a puncija?
2023. dec. 30. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!