Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen 296 lájkom volt, de abból csak 29 nem volt igénytelen, elhízott nő, a többi pedig igen, akkor ronda vagyok?
Regisztráltam Tinderre múlt hét hétfőn, vettem egy 6 órás kiemelést is, gondoltam felboostolom a profilom.
Pár nap után meglett a 99+ lájk, aztán ma feldobta a lehetőséget, hogy vegyek gold-ot féláron, le is csaptam a lehetőségre, a fejemben már az volt, hogy én mennyire jó pasi vagyok, tök sok like-om van, felső 10%-ban vagyok.
Hát a 296-ból 29 matchem lett, a többi lány vállalhatatlan volt.
Ha ennyi ilyen kaliberű lány lájkol az azt jelenti, hogy én is hasonló szinten mozgok?
Nekem 1 év alatt 2 like-m volt összesen tinderen.
Szerinted?
Ja és gyanítom, hogy az a 2 like is véletlen volt.
"Pár nap után meglett a 99+ lájk, aztán ma feldobta a lehetőséget, hogy vegyek gold-ot féláron, le is csaptam a lehetőségre, a fejemben már az volt, hogy én mennyire jó pasi vagyok, tök sok like-om van, felső 10%-ban vagyok"
🤣🤣🤣🤣🤣
Akkor nem ott ba$znád a rezet, aranyapám....
Nem kell ehhez Tinder. Általában az életben megkapod azokat a jó nőket, akiket le akarsz fektetni, de legalább egy részüket = jó csávó vagy
Nem kapod meg őket = nem vagy jó csávó
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!