Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ha lenne lányotok, milyen társkeresési szemléletet tanítanátok neki?
Nyilván az incel azért incel mert nincs párja, de tételezzük fel, hogy előbb-utóbb cscak sikerül párt találni, családot alapítani és születik egy lányotok.
A rend kedvéért írjuk le: teljesen átlagos külsejű. Tudom ez nektek tök fontos infó.
Milyen tanácsokkal, szemlélettel látnátok el, hogyan válasszon párt?
Lányról volt szó, de amúgy mindegy mi érdekli, csak tudd megadni neki a lehetőséget erre. MEg amúgy is a szülő tudja terelgetni a gyereket különböző hobbik irányába. Engem anno zeneiskolába irattak és érdekes módon megtanultam zenélni, szerettem is csinálni, azóta is aktívan (igaz csak magamnak) foglalkozom zenével. Formálni lehet és kell is a gyerek ízlését, tehát lehetőséget kell adni arra, hogy több mindenben kipróbálja magát. Attól még hogy elviszed foci edzésre, járhat sakkozni és DnD-zhet is, nem zárják ki egymást. Maximum majd a gyerek eldönti, hogy melyik érdekli jobban és választ magának egy fő hobbit. Vagy nem, az is jó ha sok mindent csinál, sok helyre megy, sok a program, ha bírja.
Viszont ha nincs pénzed, nem éltek megfelelő anyagi színvonalon akkor mindezen dolog ki van zárva. Ha az alapvető szükségletekre is éppen vagy alig telik, akkor mindez nem játszik nálad, szóval ne vállalj gyereket.
Arra gondoltam alapvetően, ha mondjuk nem megy neki a nyelvtanulás a suliban, akkor simán van pénzed különórákra járatni, korrepetálni stb.
Nem okoz gondot, ha mondjuk a gyereket külföldi fizetős egyetemre akar menni, vagy akár itthon ha mondjuk másik városba kerül, akkor fizesd az albérletet / vegyél neki saját lakást.
A 9esben az állítás az volt, hogy "legyen a chadek között, ne az incelekkel kockuljon".
És én erre kérdeztem vissza, hogy mi van, ha ő nem akar a chadek között lenni, hanem igneis az incelekkel akar kockulni.
12: Az már az ő döntése. Nyilván ha pl férfiként 190cm fölött lesz, nem lesz gondja semmivel bármit csinál (leszámítva a drogokat). Ugyanígy nem lesz nagy gond belőle, ha 19 évesen szülei pénzéből belefér neki egy egy éves 2 millió forintos indokínai gap year.
Az is jó, ha nőnek születik.
13, ez elég nagy bullshit amúgy.
Nekem legalábbis két incel haveorm is van akik 190 centi fölött vannak, ráadásul a nettójuk is 800 körül van. Baráti társaságuk is van... de a csjaokhoz tufák mint az állat, meg mostanra már egy enyhe nőgyülölet is kialakult...
Szóval kár szerintem absozlút ténynek tekinteni, hogy X vagy Y dolog garancia bármire is.
14: Én 2021 -ben kb feladtam a csajozást, de addig úgy láttam, minden évben nehezebb és nehezebb lett általában (nem az életkorom miatt).
De hogy ennyire rossz lesz a helyzet 2024ben azt nem gondoltam volna. Láttam már olyat, hogy 195cm férfi állt mögöttem a sorban szórakozóhelyen azt egyszer csak rányomult egy nő a semmiből (míg én puázni próbáltam, de muszáj volt inni végül, ezért álltam ott)
15, az miért olyna elszált dolog, hogy valaki magas és nem lesz egyből garantálva neki a nő?
Ne legyünk már ennyire szerencsétlenek, a csajozás elsősorban azon múlik, hogy a csjaokkal hogy interaktálsz. Nyilván kell hozzá egy alapvetően okés külső, de lehetsz te Adonisz, ha segghülye vagy a nőkhöz.
És a PUAzas amúgy pont megint csak azt az egyet offolja ki, hogy odafigyelj a másikra, mert azt tanítja, hgoy "ez kell a nőnek" ahelyett, hogy figylenél és megnéznéd mi kell az adott nőnek.
“Ne legyünk már ennyire szerencsétlenek, a csajozás elsősorban azon múlik, hogy a csjaokkal hogy interaktálsz.”:
A csajozás elsősorban azon múlik, hogy miután a nő felmérte a kinézeted, akar -e vagy sem.
“ De hogy ennyire rossz lesz a helyzet 2024ben azt nem gondoltam volna. Láttam már olyat, hogy 195cm férfi állt mögöttem a sorban szórakozóhelyen azt egyszer csak rányomult egy nő a semmiből (míg én puázni próbáltam, de muszáj volt inni végül, ezért álltam ott)”
Ez logikus is, hogy a nőknek kell hajtani a pasikra, hiszen az elmúlt időben arra kondicionálták őket, hogy csakis a top pasi a pasi, és mivel csak nagyon kevés pasi felel meg ennek manapság, így a nők relatív többségben vannak hozzájuk viszonyítva ezért ha biztosra akarnak menni, hogy nekik is kijut egy top pasi akkor bizony a tettek mezejére kell lépniük.
Én személy szerint viszont azt láttam, hogy 188 centi Chad haveromra már 10 évvel ezelőtt is másztak a csajok szórakozóhelyeken, alig tudta levakarni azokat akik nem voltak top nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!