Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan bunkóság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan bunkóság lenne hogy elmondtam a visszautasításom okát hogy el van hízva?

Figyelt kérdés
tinderről randiztam egy nővel tök szép arca van egyébként de hát körülbelül olyan 80 kg tehát duci, nekem ez már a dagadt kategória, így randi végén mondtam hogy hát ez így nem fog működni köztünk, megkérdezte hogy mi a probléma velem....èn elmondtam hogy hát el vagy hízva és le kéne fogyni erre teljesen kiakadt
okt. 9. 19:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
38%

32

Teljesen rendben van szerintem! 😊

Nálam a csóróság a kizáró ok, a mamahotel, valamint a kis farok!

okt. 10. 05:20
 32/37 anonim ***** válasza:
75%
El kell, de nem mindegy hogy hogyan. Nagyon más közölni hogy b+ dagadt vagy, mint azt mondani, hogy a bocsi a vékony csajokat szeretem.
okt. 10. 08:21
 33/37 anonim ***** válasza:
62%

Az nem bunkóság.

Amilyen stílusban ezt közölted, na, az a bunkóság.

okt. 10. 09:33
 34/37 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Elég lett volna annyit mondanod, nincs meg a kémia. De nem értem képet nem küldött magáról?

okt. 10. 10:42
 35/37 anonim ***** válasza:
29%
34. Nőből volt, nyilván olyan képet küldött, ami nem látszott!
okt. 10. 11:10
 36/37 anonim ***** válasza:
62%

Az hogy a túlsúlya miatt utasítottad vissza nem bunkóság, maga az ahogyan közölted már igen. A "le kéne fogyni" megjegyzés parasztság igen, a többi rendben van. Elég ilyenkor annyit mondani hogy neked a vékony/normál testalkatú nők jönnek be, és kép alapján azt hitted hogy ő is az. Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek megvannak az egyéni preferenciái, a lényeg az ahogyan kifejezed magad. Azt mondani hogy "foggyá' má' le" meg "Sajnálom, de nekem a vékony nők jönnek be csak" hasonló dolgokat fejeznek ki, az egyik esetben viszont úgy jössz le mint egy suttyó paraszt, a másikban mint egy teljesen korrekt és normális személy.

Saját tapasztalataim szerint a kövér nők többsége nem olyan sértődékeny mint ahogy sokan hangoztatják. Ha normálisan fejezed ki magad, akkor legalábbis. Hogy ha társkeresőn 5 évvel ezelőtti képei voltak fent és/vagy nem volt teljes alakos képe és a találkozón derül ki hogy kövér azt is lehet normálisan közölni, nem kell végigülni a randit. De igen, itt tényleg te voltál a paraszt. Én sose mondanék olyat például hogy le kéne fogynia, mert nem "kell" neki, olyan értelemben hogy ha nekem nem jön be attól független másnak még bejöhet. Van ismerősöm aki csak duci csajokra száll rá, nincs ebben semmi, neki ez jön be.

okt. 10. 11:34
 37/37 anonim ***** válasza:
77%
Én meg nem hiszem el, hogy kép alapján nem tűnt fel...
okt. 10. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!