Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha visszautasít finoman a nő, akkor utána már nem vagytok kedvesek - érthető valahol, a nő ne barátkozzon veletek ugye?
Hát ez személyiségtől függ
Biztos van aki utána bunkó paraszt lenne, én ugyanúgy kedves maradnék
Olyannal is tudtam ugyanúgy kedves lenni amikor felkeresett később aki mondhatni átvágott engem :)
Szerintem egy érettebb ember az normális, kedves tud maradni, még ha vissza is utasítják vagy megbántják
Nem is a bunkóság a lényeg itt, nem volt olyan bunkó, csak nyilván utána már nem udvarolt, így értem én.
Ez természetes. Azt nem tudom, hogy akarja-e, hogy barátkozzak vele ezek után, vagy nem akarja ilyenkor ezt egy férfi.
De gondolom eltérőek a válaszok.
Tényleg barátkozásról van szó. Összefutnunk muszáj, ez nem kérdés, de ha akarom, megerőltetem magam, és kikerülöm az ő kávészünetét, stb. stb. És nem kérdezem meg, hogy milyen volt X film, amit tudom, hogy megnézett a hétvégén.
Ebben vagyok tanácstalan, mert én az elutasítás után is folytattam ezt a barátságos viselkedést, és egy ideig úgy láttam vevő rá, aztán pedig egy kis idő után úgy, hogy mégsem.
De kösz a válaszokat, igen, sokfélék, hisz mi is sokfélék vagyunk.
A munkatársam a szeretőm volt fél évig. Egy másik pasi miatt elhagyott. Megbeszéltük, azóta is jó a viszony köztünk, napi szinten beszélgetünk mindenről, az új pasijával kapcsolatban is bizonyos dogokról.
Semmi nem tart örökké, így semmi okom hogy haragudjak rá. A másik pasi valamiért jobban megfogta mint én.
Tudni kell emelt fővel veszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!