Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérdezi egy férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezi egy férfi, hogy miért utasítom el, tilos őszintének lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon durva savazást kaptam nemrég egy férfitől azért, mert a külseje miatt utasítottam el. Egyből jött cseszegetni, hogy pedig egy szinten vagyunk, fikarcnyival se vagyok jobb csaj, mint amennyire ő jó pasi, amikor meg szó nélkül ott akartam hagyni, akkor jött utánam, hogy legyen bennem gerinc és hallgassam végig. Végül random férfitársasághoz mentem oda és kértem őket, hogy segítsenek lekoptatni.

Erre utána fb-on írogatott, hogy undorító hányadék vagyok, hogy játszottam idegeneknek az eszem, csak hogy őt tovább bánthassam, miközben mindketten tudjuk, hogy nem jelentett rám veszélyt, ismerjük egymást, mégis úgy bántam mint valami random, lipótról szökött idegennel.

Pár fiúbarátom azt mondta, hogy borzalmas hibát követtem el, amikor lefikáztam a külsejét és a szemébe mondtam, hogy amiatt nem kell, ilyen soha, semmilyen körülmények között nem szabad férfinak mondani.

Pedig amúgy ő húzta ki belőlem, én eleinte hárítottam, azt mondtam, csak nem akarok most összejönni senkivel sem, utána meg mikor tovább piszkált, akkor azt, hogy nem az esetem, végül ő tette fel 3x is a kérdést, hogy a külsejével van-e a gond, és akkor kiböktem, hogy igen.

Legalább azóta kiderült, hogy belsőre még nagyobb probléma van vele...

2023. márc. 16. 23:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem jön be valaki, akkor elintézem annyival, hogy nem szeretnék tőle többet. Ilyen egyszerű, ha pedig kérdezősködik, akkor megmondom, hogy nem és kész.
2023. márc. 16. 23:26
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az a korrekt, ha valakivel őszinte vagy. (Persze, talán jobb törekedni a kíméletességre, hogy ne bántsd meg a másikat.)

Azért ne gondold, hogy nem kellene őszintének lenni vagy hiba lenne, mert kifogtál egy elmebeteget. Mert az ilyen reakcióra nem lehet mást mondani. Valószínűleg bármilyen első nemleges válaszodnál hasonlót kaptál volna tőle, még akkor is, ha elindul egyfajta párkapcsolat köztetek.

"Pár fiúbarátom azt mondta, hogy borzalmas hibát követtem el, amikor lefikáztam a külsejét és a szemébe mondtam, hogy amiatt nem kell, ilyen soha, semmilyen körülmények között nem szabad férfinak mondani."

A fiú barátodnak abban az esetben van igaza részben, hogy "hiba" hogyha kimondottan megtörtént a fikázás és a verbális megbántás, mert mondjuk neked az illető nem tetszett. Ha ilyesmi nem történt akkor nincs igaza semmilyen szinten.

"csak nem akarok most összejönni senkivel sem"

Ezzel viszont az a baj, hogy nagyon átlátszó látszat kifogás.

Most, hogyha valakivel nincs meg külsőre a vonzalom akkor szerintem nyugodtan meg lehet mondani tisztességes a másiknak, hogy te nem érzed úgy, hogy részedről meglenne a kémia vagy a vonzalom így nem szeretnéd tovább húzni az idejét. Ezzel szerintem nincs gond. Alapesetben aki nem tudja elfogadni, hogy valakinek nem jön be és ezért nem akar tőle semmit azzal igazából nem tudom mit lehetne kezdeni...

2023. márc. 16. 23:27
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

"Nagyon durva savazást kaptam nemrég egy férfitől azért, mert a külseje miatt utasítottam el"

Tehát egy lúzer hisztizett neked. Az ilyenre kár sok energiát fordítani, főleg úgy, hogy mint írtad, utána is fosta rád a világfájdalmát. Meg kell neki mondani vagy írni, hogy nem jön be, azt' kész.

Egyébként meg tényleg jó lenne az őszinteség, ha egy sikertelen próbálkozás után a férfi vagy a nő megmondaná, hogy mégis miért nem jött össze, mert ez szolgálná mindenki érdekét. Annak, aki nemet mond, mindegy, neki ugyanúgy nem jó, de akit elutasítanak, az az indoklást jól értelmezve fejlődhet, végül pedig jobb ember lenne. De ezen a szinten már rég túljutottunk, most már kár is erőltetni. Egyértelműen el kell utasítanod, utána pedig tiltod, ahogy tudod, aztán hisztizzen magának, ha töketlen.

2023. márc. 16. 23:36
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha akarod, szívesen beszélek vele, és kielemzem egyenként minden testrészét és arcvonását, hogy melyik mennyire ronda. :D Kis gyökér.
2023. márc. 16. 23:38
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell megindokolni. Ha nem ért a nemből, és tovább faggat, akkor nyugodtan küld el akárhova.
2023. márc. 16. 23:52
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

"

Ezzel viszont az a baj, hogy nagyon átlátszó látszat kifogás."

És???? Nem kell indokolni. Nem kellenek se látszat, se nem látszat kifogások.

Senkinek nem kell magyarázkodnod. Elég annyi, hogy nem.

2023. márc. 16. 23:53
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Igazad van teljes mértékben, de a kérdező pèldája is mutatja, hogy nagyon sokan nem fogadjàk el ezt, mint indok, hanem tovább fírtatják és az sose vezet jóra.. általában

2023. márc. 17. 00:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

7

Engem meg nem érdekel, hogy mit fogad el. Ha nem érti, akkor kommunikáció lezárva.

2023. márc. 17. 00:49
 9/22 anonim ***** válasza:
22%

Férfiként mondom!

EGY azaz 1 dolgot SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NE MOND!!!!

"Legyünk barátok!" Ezt SOHA!!!!

2023. márc. 17. 01:28
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Mivel a celod az volt hogy ne keressen tobbet igy erod de jo fontest hoztal. Ha nekem azt mondja egyno hogy nem vagyok az esete es megkerdem a kulso vagy belso es o a kulsot mondja akkor lezarom , mivel a belsore lehet hatni de a kulsore nem.
2023. márc. 17. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!