Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy kávézóban a férfi odamegy a nőhöz és megkérdezi, hogy meghívhatja-e egy kávéra? (ismerkedés miatt)
van
nem nagy dolog ez. Egyedül mész kávézni, látod, hgoy másik is egyedül van és megkérdezed csatlakozhatsz-e hozzá. Max nemet mond.
2.
A "tökösök" is pár tucat sértő eltávolítás után megszűnnek annak lenni. Egyedül három réteg fogja folytatni: a nagyon kétségbeesettek, a szexfüggők és azok akiknek nincs logikája és nem tanulnak a hibáikból, hogy "ez így, ebben a formában nem működik".
Ha normálisan utasítja vissza valaki, az még nem kéne, hogy a kedvüket szegje.
Nem jöhetsz be mindenkinek, van ilyen. Ez azért nem nagy veszteség egyik félnek sem.
Én a női oldal vagyok, nem szoktam bunkó lenni, ha valaki kedvesen próbálkozik, csak néha nem értem a logikájukat. (Nem feltétlenül kell hozzá kávézó amúgy, egy buszmegálló is megteszi.) Mármint, ha én nem adok semmi jelet arra, hogy felkeltette volna az illető az érdeklődésem, akkor miért? Hátha? Végülis... Csak akkor utána ne is sértődjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!