Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy kávézóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy kávézóban a férfi odamegy a nőhöz és megkérdezi, hogy meghívhatja-e egy kávéra? (ismerkedés miatt)

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
biztos van.
2021. okt. 5. 15:52
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
A filmekben tuti. A valóságban kevés az ilyen határozott, tökós férfi.
2021. okt. 5. 15:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

van

nem nagy dolog ez. Egyedül mész kávézni, látod, hgoy másik is egyedül van és megkérdezed csatlakozhatsz-e hozzá. Max nemet mond.

2021. okt. 5. 15:53
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Van hát. Általában a 150 kilós kigyúrt bikáját várja a magányos hölgy, de egy kérdést mindig megér.
2021. okt. 5. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

2.

A "tökösök" is pár tucat sértő eltávolítás után megszűnnek annak lenni. Egyedül három réteg fogja folytatni: a nagyon kétségbeesettek, a szexfüggők és azok akiknek nincs logikája és nem tanulnak a hibáikból, hogy "ez így, ebben a formában nem működik".

2021. okt. 5. 16:17
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Szoktam. Miért ne? Elküld, vagy kinevet? Én tudom mennyit érek, ő veszít vele, ha nem kér belőlem.
2021. okt. 5. 16:40
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Csak rizikós, mert ha utána nem megy el, mármint a kávézóból, hanem leül látótávolságban, akkor neked kell elmenni, ami nem fair.
2021. okt. 5. 17:02
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha normálisan utasítja vissza valaki, az még nem kéne, hogy a kedvüket szegje.

Nem jöhetsz be mindenkinek, van ilyen. Ez azért nem nagy veszteség egyik félnek sem.

Én a női oldal vagyok, nem szoktam bunkó lenni, ha valaki kedvesen próbálkozik, csak néha nem értem a logikájukat. (Nem feltétlenül kell hozzá kávézó amúgy, egy buszmegálló is megteszi.) Mármint, ha én nem adok semmi jelet arra, hogy felkeltette volna az illető az érdeklődésem, akkor miért? Hátha? Végülis... Csak akkor utána ne is sértődjön meg.

2021. okt. 5. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Azt nem értem még, hogy hogyan tudnak az emberek egyáltalában beszédbe elegyedni úgy, hogy legalább a kétharmaduk kezében ott a "mobilocska" vagy az "ájfón" és a nagy többség zombi módjára bámulja ezt (és haldoklanak nagyokat, ha épp "nincs fécbúk", mint pl. tegnap amikor az összes híroldal ezen visongott és még a miniszterelnök is szóvá tette, szóval biztosan hírértékkel bírt)
2021. okt. 5. 17:14
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Igaz nem kávézó, de pont kávét vetten egy büfénél, amikor a hátam mögött a férfi megszólalt hogy a kisasszony kávéját is ő rendezi majd. Beszélgettünk, összejöttünk, gyerekünk is született. 8 év után váltak el útjaink.
2021. okt. 5. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!