Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mire utal ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mire utal ha a férfi csak egy dolog miatt ugrik oda hozzám, majd megkérdezi mizu és leveszi a napszemüvegét és beszélgetni szeretne velem?

Figyelt kérdés

Tetszem neki vagy túlgondoltam?

Természetesen nekem nagyon bejön... 😊

2022. máj. 19. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog miatt ugrott oda hozzád. Ergo az a dolog erdekelte.

De nem akart bunko lenni, hogy ahogy megkapta köszi, csá, hanem akkormár megkerdezi mizu veled. Es megint nem akart bunko lenni hogy naoszemüvegben teszi.

Szimpla udvarias gesztus volt. Ha többet akarna, majd jelzi.

2022. máj. 19. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:

,,leveszem a szemüvegem mert nem szeretnék egy hölgyel szemüvegen keresztűl nézni"

😆

2022. máj. 19. 20:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Várj! Mindjárt kivetem a kártyákat, és kiolvasom belőlük, hogy mit jelent ez!
2022. máj. 19. 21:02
 4/16 A kérdező kommentje:
😀 jólvan túltoltam. Nekem nagyon bejön. Egyébként volt már olyan is, hogy amikor vissza fordult rám kacsintott.
2022. máj. 19. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Rád kacsintott!? Ne őrjíts meg!
2022. máj. 19. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Megartott az ital.. nem tetszik neked csak szebbnek latod. A nyar a nokre tul jo hatassal van.
2022. máj. 19. 21:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet komolyan válaszolni? Nem hiába tettem fel a kérdést. Megköszönném ha valaki tényleg leírná normálisan a véleményét, ha pedig nem tudja akkor ne írjon.
2022. máj. 19. 21:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. máj. 19. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Legközelebb kacsint te rá, és megtudod
2022. máj. 20. 02:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Biztos 44f volt ha ray ban napszemüvegét vette le. Nyilván meg akar hódítani. De az jó pont hogy a napszemüveget levette. Mert van mikor pl. Online ismerkedesnel bunko mod napazemuvegben nyomjak es nem erdekli hogy igy udvariatlan es bunkosag.
2022. máj. 20. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!