Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérdezi egy férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezi egy férfi, hogy miért utasítom el, tilos őszintének lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon durva savazást kaptam nemrég egy férfitől azért, mert a külseje miatt utasítottam el. Egyből jött cseszegetni, hogy pedig egy szinten vagyunk, fikarcnyival se vagyok jobb csaj, mint amennyire ő jó pasi, amikor meg szó nélkül ott akartam hagyni, akkor jött utánam, hogy legyen bennem gerinc és hallgassam végig. Végül random férfitársasághoz mentem oda és kértem őket, hogy segítsenek lekoptatni.

Erre utána fb-on írogatott, hogy undorító hányadék vagyok, hogy játszottam idegeneknek az eszem, csak hogy őt tovább bánthassam, miközben mindketten tudjuk, hogy nem jelentett rám veszélyt, ismerjük egymást, mégis úgy bántam mint valami random, lipótról szökött idegennel.

Pár fiúbarátom azt mondta, hogy borzalmas hibát követtem el, amikor lefikáztam a külsejét és a szemébe mondtam, hogy amiatt nem kell, ilyen soha, semmilyen körülmények között nem szabad férfinak mondani.

Pedig amúgy ő húzta ki belőlem, én eleinte hárítottam, azt mondtam, csak nem akarok most összejönni senkivel sem, utána meg mikor tovább piszkált, akkor azt, hogy nem az esetem, végül ő tette fel 3x is a kérdést, hogy a külsejével van-e a gond, és akkor kiböktem, hogy igen.

Legalább azóta kiderült, hogy belsőre még nagyobb probléma van vele...

2023. márc. 16. 23:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

"Azért ne gondold, hogy nem kellene őszintének lenni vagy hiba lenne, mert kifogtál egy elmebeteget. "

Dehogynem. A társadalmi beilleszkedés alapja, hogy tudjuk mit kinek és mikor mondhatunk el. Az őszinteség nem azt jelenti, hogy válogatás nélkül dől belőled a szó, hanem hogy nem fogod egy elmebetegnek megmondani, amit gondolsz. Nyugodtan mondhatod, hogy nagyon furcsán viselkedsz, nem szeretném tovább fenntartani a kapcsolatot és válaszolni a kérdésre. Ez nem hazugság.

Aki faggat, lehet mondani, hogy ne faggasson. Ha nagyon elmebeteg vagy megszánod, mondhatod, hogy később megírod neki.

Én is elmondtam már párszor, volt, aki jól fogadta, volt, aki nem. Ilyen ember is kifogtam már, mint te(pedig a külsejével semmi bajom nem volt), illetve volt olyan, aki utána mély-depis önmegkérdőjelező smst küldött, szerencsétlenért 10 évvel később is aggódom. Furcsán darabos volt a mozgása és bizarr az arca a kiugró szemével és az érdekes vonásaival, és alacsonyabb is volt, mint mondta, de ő meg volt győződve arról, hogy 172 centi, mikor kisebb volt nálam.. de nagyon korrektül fogalmazott, higgadt volt és normális, nagyon erősködött, szóval megmondtam neki. Szegény srác, még fiatal voltam, fel is voltam háborodva, hogy nem hasonlít a képeire(játszott a fényekkel), hogy alacsonyabb mint én(én 168 vagyok, balerinában mentem), és hogy egy órát utaztam érte.

Az a helyzet, hogy tudják a "nem szép" külsejű emberek, hogy azok, de nem tudnak ellene tenni. És ez nagyon-nagyon frusztráló, így személyiségben is gyakran megmutatkozik ez. Tudod, hogy valamiben sokkal hátrébb sorolnak, ami szerinted annyira nem is vészes, és nem tudsz változtatni, de elkezded rosszabbnak látni magad, mások szemével. Be kellene hozni a férfisminket is, hogy javuljon a helyzet, illetve magasabb talpú cipőket, a legtöbb embernek +5 centi hiányzik, az az airmax nagy hatással volt a férfiak önbecsülésére

2023. márc. 17. 02:15
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Vannak olyanok, mint a példa is mutatja, hogy kiveri a hisztit.

Másik példa, nem jöttünk be egymásnak, kérdezte miért, elmondtam, kérdeztem én is, az istenért nem akarta elmondani XD

Pedig tényleg az érdekelt, hogy mi az ideálja és attól milyen távolságra vagyok. Hosszú hajú férfiakat szereti? Vagy akármi, aztán csak sikerült kiszedni, hogy a punk jellegű faszi az esete, attól meg hát elég távol állok :D

2023. márc. 17. 05:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy egy reális kritika tud segíteni az adott illetőn.

Jó, persze, azzal nem lehet mit kezdeni, hogy nincs meg a kémia, vagy külsőre taszít. De mondjuk lehet azt mondani, hogy a megjelenését nem tartod túl esztétikusnak (virágnyelvről fordítva: igénytelen) - és talán talán így elgondolkodik azon, hogy a szaggatott farmerje, ápolatlan kézfeje, burjánzott szakálla nem lesz nyerő kombó.

2023. márc. 17. 06:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd ezt most magadra.

Egy normális embernek ha azt mondják randi után, hogy bocs de nem vagy külsőre az esetem, még ha rosszul is esik neki, illedelmesen elköszön és ennyi.

Így értelmes ember nem viselkedik. Szóval örülj hogy nem jött be külsőre, mert később a többivel is gond lett volna.

2023. márc. 17. 06:17
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Csak egy pöcsnek mondanám meg ezt, egy normális kedves srácnak nem mondanám el, hogy a külseje nem tetszik.
2023. márc. 17. 06:47
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

Nem tilos!

Inkább kötelességed az őszinteség. Ha nem használ akkor az már nem a Te sarad.

2023. márc. 17. 07:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem tudta ezt a helyen kezelni, az nem a te hibad es nem jelenti azt, hogy tilos oszintenek lenni. Egy normalis ember tisztaban van vele, hogy nem tetszhet mindenkinek.
2023. márc. 17. 08:39
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Na, ezért nem szabad sosem őszintének lenni egy férfival. Kiszámíthatatlan, hogy melyik elmebeteg és fog rádszállni. Ezért nem tudok nőkre ghostingolás miatt haragudni, ez sokszor szimpla önvédelem.
2023. márc. 17. 10:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Így van, rengeteg az elmebeteg fajankó, akikkel egyszerűen nem lehet szépen közölni azt, hogy nem akarsz tovább ismerkedni velük.

Nem kell magyarázkodni, ha pedig nem érti, az az ő baja.

Rengeteg frusztrált, önképzavaros, nőgyűlölő incel él közöttünk, ezeknek esélyt adni sohasem szabad!!

2023. márc. 17. 10:30
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem kötelessége az őszinteség... Vicc ilyet elvárni, amikor majdnem mindegyik nő megtapasztalta, hogy adott esetben még veszélyeztetheti is magát azzal, ha őszinte.
2023. márc. 17. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!