Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízhatnék a pasikban azok után, hogy egy normálisabb is ezt tette velem?
6
Van ilyen, oké.
Akkor meséljem el, hogy én milyen élményekkel gazdagodtam a nőkkel való kapcsolataimban és milyen bántalmak értek?
Gondolom, akkor soviniszta szemétláda vagyok, aki mocskosul szidja "a nőnek", mint a bokrot. Vagy tévednék?
Lehet én látom rosszul, vagy pedig a véletlen műve, hogy ismertem ilyen embereket, de azt tapasztaltam eddig, hogy aki folyton a másik nemet és az exeit szapulja az red flag. Óriási red flag. Pontosan azért, mert az ilyen emberek képtelenek észrevenni önmagukban a hibákat, mindig mindenért mást okolnak, hárítják a felelősséget. Mindig mindenki hibás, mindenki rossz, de hogy esetleg ők? Áááá olyan nincs! Ők mindig mindent jól csináltak, csak hát azok a csúnya férfiak/nők.... (Ugye attól függ melyik nemhez vonzódik az illető)
Biztos én is törtem már össze pasi szívét, de soha nem úgy, hogy tudatosan hazudtam/vetítettem/kihasználtam volna. Mindig őszinte vagyok. Szemben a legtöbb férfival.
"Értsd már meg, hogy nekik van szükségük rád, nem neked rájuk. "
Meséld már el, hogy nekem férfiként mi a jó fenéért lenne SZÜKSÉGEM nőre. :)
Köszönöm szépen előre is.
Leírtad a választ: "Teljesen odaadó voltam a kapcsolatban. Szinte semmilyen hibát nem követtem el. Nem hisztiztem, nem elégedetlenkedtem, és mindenben támogattam Őt."
Magyarul becsicskultál, lementél önként kutyába, kinyaltad a seggét, ha nem tetszett valami, nem szóltál. Mint egy szép, de unalmas baba. Egyszerűen megunta, hogy semmi kihívás nincs, nem kell pedáloznia, te automatikusan körbeugrálod. Ezért mondta, hogy unalmas vagy, és ezért ábrándult ki.
Gondolom magas és jóképű volt a pasid, igaz?
Na, ezek le se szrják a nőket, előbb utóbb hajtja őket a vadászösztön!
Próbálkozz átlagos pasival, aki hűséges lesz és összeteszi a két kezét, hogy vagy neki...
18#
Hopp, innen eltűnt egy "igényes nő" kommentje. :)
Nem vagyok nő. :)
Az igényes viszont stimmel.
19#
A törölt kommented alapján nem lehetsz túlzottan színvonalas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!