Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még keressni?

Figyelt kérdés
Az a szitu hogy egy csávó magátol rám rám nyomult napi szinten írt.de elég csajozos fajta ami zavart is picit rengeteg nőt követett/lájkolt hamar megunja a nőket.Volt köztünk online szex is utolsó nap mikor beszéltünk eléggé felizgitottam meg hát na online szex is volt...Utána pár napra eltünk megírta neírjak neki mert alakuloja van negírtam okés.de mégis csomó nőket követ/lájkol meg be is követett pár nőt őt csak a szex érdekli nem hiszem hogy volt neki valami komoly kapcsolta 1 hónapja tiltott 3 hónapja lassan nem beszélünk.Fog még érdeklödni utánam vagy akar majd valamit?

ma 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dugásra bármikor jó lehetsz ezek szerint. Ha nem lesznek éppen jobb nők keresni fog.
ma 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Engedd el, nem ér ennyi fejfájást.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Egyértelműen hülyített, ahogy a többi nőt is párhuzamosan. Nő vagyok, de sosem értettem, hogy mások hogy tudnak ilyen pasikra tapadni.

ma 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az az online sex?
ma 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Én is ezt akartam kérdezni #3. 🤣

Úgy tudtam h a szex fizikai tevékenység... Maximum maszturbáltatok egymásra, de az online szexet még nem találták fel. Ha kételkednél keress rá a szex definiciójára.🧐

ma 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 igen így volt csak rosszul írtam le
ma 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!