Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ghostoljátok a másikat?
Figyelt kérdés
Főleg nőkhöz szól a kérdésem. Miért ghostoljátok a férfiakat? Nem a primitív ostoba férfiakra értem, hanem azokra akik normálisak. Sokszor volt, hogy tök jól elbeszélgettem valakivel, semmi intim témát nem hoztam fel és egyszer csak egyik napról a másikra eltűnik. Olyan is volt, hogy az illető hölgy írt rám, hogy ismerkedne, de választ már nem kapok. A maradjunk csak barátok szöveget mennyire veszitek komolyan? Volt valaki aki közölte, hogy maradjunk csak barátok, én nem bántam, szívesen lettem volna barát, de ennek is ghostolás lett a vége. Én nem hibáztatok senkit, mindennek meg van az oka. De ezt miért csinálják?
tegnap 11:28
1/8 anonim válasza:
Mert a pasik nem ghostolnak ám tali előtt egy nappal.
tegnap 11:59
2/8 anonim válasza:
Pasi ghostingolt. Szóval ne csak egy irányba mutogass.
N
tegnap 12:09
3/8 anonim válasza:
Én élőben beszélgettem el vele először. Facen ismerős. Még ő jelölt, de üzenetre nem válaszol. Nem tudom töröljem-e vagy mit kezdjek egy ilyennel. Azthiszem adok még neki egy hetet. Túl jó segge van.
tegnap 12:37
4/8 A kérdező kommentje:
Kedvea első és második. Nem állítottam, hogy csak a nők ghostolnak és pasik meg nem. Nem mutogattam senkire és nem hibáztatok senkit ahogyan írtam. A kérdés azokhoz a nőkhöz szólt akik szoktak másokat ghostolni, ezzel nem tagadom a tényt, hogy férfiak is ghostolnak, csak mivel nőkkel ismerkedek társkeresőkön, ezért főleg őket kérdezem.
tegnap 12:49
5/8 anonim válasza:
Én akkor ghostolok mikor érzem hogy ebből úgysem lesz semmi. Elég gyors világot élünk, hamar meg kéne történnie a találkozásnak, azelőtt is intenzíven kéne beszélgetni, ami el szokott maradni.. na ilyenkor ghostolok, mert én nem fogok semmit erőltetni. Két oldalról kell működnie az érdeklődésnek.
tegnap 14:13
6/8 anonim válasza:
Kétszer ghostingoltam.
Első; nagyon bejött a pasi, de rengeteget írt. Képes volt egyszerre vagy 3 oldal szöveget válaszolni. Ha nem válaszoltam rögtön, mert nem értem rá, akkor nap közben írt még vagy 5 oldalt.
Nekem van jobb dolgom is, minthogy órák hosszat pötyögtessek. Telefonálni nem akart.
Kb 10 oldal szöveg gyűlt már össze tőle amikor inkább letiltottam.
Másik; elmondása szerint introvertált, magának való pasi, nem bulizós. Valóság; minden nap ment valahova a haverokkal, kocsma túrázott hetente (nem iszik, nem bulizik 🤡). Írtam neki hogy nekem ez nem jön be, de erősködött hogy amúgy én rosszul látom. Nem bulizós, és tényleg introvertált.
tegnap 14:58
7/8 anonim válasza:
Férfi vagyok,de én azért ghostolok,ha a nő a kérdéseimre ilyen semmitmondó ,egymondatos, egy szavas válaszokat ír.
Matchelünk,Beszélgetünk mondjuk társkeresőn, és semmit mondó egy szavas válaszokat ír,már tiltom is utána.
Engem ezzel lehet az őrületbe kergetni,akkor inkább ne is írjon semmit.
tegnap 15:01
8/8 anonim válasza:
Pasi vagyok. A nyavalygó meg sopánkodó nőket egyből tiltom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!