Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ghostoljátok a másikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostoljátok a másikat?

Figyelt kérdés
Főleg nőkhöz szól a kérdésem. Miért ghostoljátok a férfiakat? Nem a primitív ostoba férfiakra értem, hanem azokra akik normálisak. Sokszor volt, hogy tök jól elbeszélgettem valakivel, semmi intim témát nem hoztam fel és egyszer csak egyik napról a másikra eltűnik. Olyan is volt, hogy az illető hölgy írt rám, hogy ismerkedne, de választ már nem kapok. A maradjunk csak barátok szöveget mennyire veszitek komolyan? Volt valaki aki közölte, hogy maradjunk csak barátok, én nem bántam, szívesen lettem volna barát, de ennek is ghostolás lett a vége. Én nem hibáztatok senkit, mindennek meg van az oka. De ezt miért csinálják?
jan. 21. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Engem az idegesít, amikor a nő csak magáról mesél, elmondja az életét. Tőlem nem kérdez semmit, mert nem kíváncsi rám. Aztán 5 nap irogatás és 2 óra telefonálás után másik nap NEM ír többet vissza. Pedig azt ígérte, majd találkozik velem.

Egy hete történt ez az eset velem. Megírtam neki, mondja meg ha nem kíván tovább ismerkedni velem. Erre válaszolt, hogy befejezi velem.

jan. 22. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
3 óra telefonbeszélgetés zajlott úgy, hogy a nő csak mondta-mondta én meg "ühüm, aha, igen, nem".
jan. 22. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es én video hívásban jártam így egy pasival. 😊 Igaz mi csak egy órát beszéltünk. Vagyis ő beszélt végig. Ennyi erővel maga elé ültethetett volna egy cicát és annak is mondhatta volna.
jan. 22. 18:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Látom ez mindkét oldalról előfordul 🤣
jan. 22. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van. Az egyik, hogy baromi elfoglalt és elfelejt válaszolni (ez a nagyon ritka). A másik lehetőség, hogy nem érdekled igaziból és emiatt nem is fektet ebbe energiát.

Számomra nőként női szájból ez a legyünk barátok olyan lepattintós mondat. Mintha nem merné megmondani, hogy bocsánat de nem érdekelsz ezért feldobja a kevésbé rossz lehetőséget vagyis ezt. Egyébként miért szeretne barátkozni? Nincsenek barátai? Alapjában véve, hogy alakítasz ki barátságot olyannal aki a külső adottságaid vonzónak látja?

jan. 23. 14:05
 16/17 A kérdező kommentje:
15. Lehet naívnak tartasz, de én hiszek a férfi/nő barátságban
jan. 23. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért mert télen minden nő unatkozik és társkeresőn cseveg. De nem akarnak találkozni senkivel. Csak beszélhetnek, amikor egyiket megunják, tiltják, utána jön a következő pasi
jan. 25. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!