Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismers olyanokat akik nem top 10es külsővel az elmúlt években a neten sikeresen találtak társat és azóta is boldogan együtt vannak?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem kudarc pár a netes társkeresés, holott előtte nem volt vele problémám. Rengeteg a kamu és csak szórakozásból ott lévő ember akik igazából nem akarnak semmittegnap 14:32
1/7 anonim válasza:
Igen. A top10es kinézet is eléggé relatív, kinek mi tetszik. Én úgy fogalmaznék, hogy mindenféle megjelenésű ismerősömnek sikerült már társat találni online.
2/7 anonim válasza:
Sok ismerősömnek lett párja online. Van köztük kifejezetten hátrányosabb külsővel rendelkező is, viszont az összes ami eszembe jut legalább 5-10 éves sztori. Az elmúlt pár évből nem tudok példát.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan csinálják a többiek. Én állítólag egy teljesen átlagos külsejű pasi vagyok, 11 éve vagyok fent netes társkereső platformokon (bár voltak kihagyások) és még mindig nem találtam társat a netről. Örülök, ha évente 2 randi összejön. Jó pasikkal akarnak a neten ismerkedni a csajok, nem átlag fejűekkel.
4/7 anonim válasza:
Mi 6 éve a neten ismerkedtünk meg a férjemmel. Szerintem ő jó hapsi:) Nekem legalább is, 40-es elvált apuka.
5/7 anonim válasza:
3
Férfi vagyok. Két férfi ismerőst is tudok aki online talált feleséget, és kimondottan átlag alatti a külsőjük. Az egyik még kövér is. Igaz mindkettőnek jó munkahelye van és rendezett anyagi háttér. Az egyik még elvált is volt (anyukánál a gyerek).
6/7 anonim válasza:
Nőként kapcsolatra én se kellettem ott soha. Ismerkedj élőben, sokkal emberibb.
7/7 anonim válasza:
6! Élőben emberibb? mi az, hogy leszólít jóska-pista az utcán téged mondjuk? Hogy "de jó picsád van baba"! ebben mi az emberi? 🤮🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!