Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülős férfi és pörgős nő élhet együtt sikeresen? A férfi nem akar alkalmazkodni és nem enged az elveiből. Lehet így boldogság? 20 fölöttiek írjanak légyszi
szerintem hosszú távon nincs jövőjük (érthető okokból kifolyólag...)
21F
ahol az egyik fél nem akar alkalmazkodni, ott nem lehet boldogság
hacsak nem tipikus papucs a másik
Szerintem meg kell találni az egyensúlyt. Valamelyik félnek engednie kell. Ha nem tudnak dűlőre jutni, akkor előbb utóbb szerintem valamelyik fél "bedobja a törülközőt". Mert pl ha a nő menni akar valahova, viszont a férfi nem akar, akkor sok alkalom után a nő megunja, hogy mindig mindenhova egyedül kell mennie. Persze ha más dologban jól működik a kapcsolat és csak ez az egyetlen sarkalatos dolog, attól függetlenül lehetnek boldogok. Szóval kompromisszumot kell kötni. A nőnek meg kell értenie, hogy a férfi inkább otthon szeretne maradni és ugyanúgy a férfinak is meg kell értenie, hogy a nő menni akar.
De lehetséges, hogy a nő lenyugszik a párja miatt, vagy a férfi felpörög egy idő után. :))
mikor megismerkedtünk,nekem nem volt olyan nap,hogy ne lett volna buli,vagy legalább beülni valahova egy sörre/boroskolára,pedig én vagyok a lány...
plussz szorakozohelyen meloztam,leginkább éjszaka...
párom hatására kb 3 honap alatt olyan változáson mentem keresztül,hogy csak néztek körülöttem...melohely lecserélve,elkeztem bejárni egyetemre (előtte max potvizsgára mentem:D),ugymond normalizálódtam
párom nagyonmakacs,nagyon nehezen vehető rá a kimozdulásra,bár ha néha sikerül,akkor jol érzi magát,máig nem értem miért nem szeret kimozdulni
de végülis összeszoktunk,csak eleinte voltak emiatt viták
22/L (24/F) 3 éve együtt
Ja.. 15:43-as vagyok...
25 éves Nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!