Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyűglődöm egy pasival, már rég nem számítok semmire, sőt mással találkozom, viszont ő keres-eltűnik játékot játszik, miért?
Figyelt kérdés
Nem történt és nem is fog köztünk történni semmi, viszont nem értem, mi van a fejében, miért csinálja ezt? Most éppen megint eltűnős fázisban vagyunk és már nincs ingerenciám az előkerüléséhez. Ti értitek?ma 10:30
1/21 A kérdező kommentje:
én 45, ő 58 éves.
ma 10:31
3/21 anonim válasza:
Ennyi idős korban ez már szinte nevetséges, a kérdés elején még azt hittem, huszonévesek vagytok.
4/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mit agyalsz ezen? 🤣
Köszönj neki, ha előkerül és kérdezd meg hogy van!
5/21 anonim válasza:
Tálonban vagy. Ha van más, akkor hanyagol, ha nincs, akkor elővesz.
Lepd meg! Tiltsd le!
7/21 anonim válasza:
"Nem történt és nem is fog köztünk történni semmi"
Ezt mondd meg neki, és le fog állni.
"már rég nem számítok semmire, sőt mással találkozom" - Ezt is megmondhatod.
8/21 anonim válasza:
Miért foglalkozol ilyen bunkó vén emberrel?
9/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek válaszok: nem ártok senkinek azzal, hogy agyalok, sőt, segít a teljes továbblépéshez. Gondolkodom a letiltáson. 15 éves elvált, nincs senkije. A talonnal nem értek egyet, mert nem történik semmi és elérte, hogy ne is történjen. De értelek, sokat segítettek, az a válasz, hogy ez van :-)
ma 10:40
10/21 anonim válasza:
Biztos jókat mondtak róla más asszonyok... 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!