Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder találkozó; mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder találkozó; mi lenne a jó megoldás, ha nekem nem megy egy nap után?

Figyelt kérdés

Ismét Tinderezem, 5 éve nem voltam kapcsolatban, mert nagyon csúnya véget ért az utolsó párkapcsolatom, pszichológushoz jártam, megcsalt, átadott valami nemi fertőzést...szóval nagyon durva volt, alig tudtam bízni férfiakban.

Most elkezdtem tinderezni, és akadnak szimpatikus emberek, viszont rögtön egy nap után találkozni akarnak. Tudom, hogy ez normális, viszont ilyenkor teljesen elkezdek szorongani. Nem heteket akarok beszélgetni, de nekem az 1 nap olyan nagyon gyors, főleg, hogy semmit nem tudok róla.

Ilyenkor mi lehet a köztes megoldás? Vagy hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket? Nyilván nem fog rám heteket várni, viszont nekem az 1 nap olyan hirtelen.

Hogy lehet udvariasan kezelni ezt? Megmondom, hogy szimpatikus, de még picit beszélgetnék vele írásban?

Bocsánat, hogy fura kérdés. Járok pszichológushoz, ő is javasolta, hogy próbáljak meg elkezdeni férfiakkal beszélgetni, minden kötetlenség nélkül, de nagyon szorongok...

okt. 30. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte és mondd el, hogy 1 nap cset neked kevés találkozóhoz, legyen türelmes.
okt. 30. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is kell egy het, mire talakozok valakivel.

Ugy vagyok vele, hogy ha ennyi ideig nem tudjuk fenntartani egymas erdeklodeset, akkor a randi sem menne, meg amugy sem ereznem magam komfortosan egy total idegen emberrel, akivel harom szot nem beszeltunk elotte. A kulso keves nekem ahhoz, hogy talalkozni akarjak vele.

okt. 30. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nap után találkozni szeretne, mondd el, hogy ez neked gyors és beszélgetni szeretnél még vele, aztán majd találkoztok a jövő héten. Ki is jelölhettek egy konkrét napot, hogy lássa, nem a levegőbe beszélsz. Ha meg mégsem szeretnél találkozni egy hét múlva, akkor lemondod.
okt. 30. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs azzal baj ha egy nap után nem akarsz egy idegennel pasival találkozni. Egy hét beszélgetés simán belefér, és előtte érdemes áttérni másik fiókba is, közösségi oldal pl, nehogy a találkozón meglepetés érjen.
okt. 30. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod az igazat. Jól hangzik (ahova hív) de még várnál pár napot
okt. 30. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd meg mindenféle konkrét kitárulkozás nélkül, hogy neked egy nap kicsit gyors, szeretnél még vele pár napot beszélni előtte. Ha erősködik, azt mondja, hülye vagy, amiért akarsz várni, akkor hagyd, mert amúgy is erőszakos típus lenne.
okt. 30. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem korrekt, ha csak telefonáltok még egy ideig. Közvetlenebb, mint a chat, és nem kell sokkterápia szinten azonnal randiba vetni magadat. Kicsit megismeritek egymást, könnyedebb utána randin talizni, ha nem vadidegenként kell taliznotok.

(Bár amúgy én is a mihamarabbi tali híve vagyok, úgyis ott dől el minden, kémia, stb...)

okt. 30. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen csak dugni akar. Majd elkapsz megint valamit.
okt. 31. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!