Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett ennyire kompetitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire kompetitív q társkeresés? Miért szálltak el ennyire a nők igényei?

Figyelt kérdés

okt. 9. 07:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
32%

Én a nők helyében nem hangoztatnám ilyen bátran, hogy ők csak igénytelen, életképtelen pasikat látnak, meg csak ilyenekkel jönnek össze. Tényleg vannak ilyen férfiak, de ezek a legalsó 1-2 decilis a férfiak között. Az a típus, akiket még a többi férfi is lenéz.

Szóval asszonykám, ha te csupa ilyen pasival jöttél össze, csak ilyeneket látsz magad körül, az azt jelenti, hogy ez a te szinted, ez a te természetes közeged... a társkeresési világ alsó 20%-a.

okt. 10. 08:30
 82/90 anonim ***** válasza:
79%

76

75ös vagyok. A 71es tényleg vállalhatatlan, valami frusztráció erősen dolgozik ott:D

És nyilván nem állítom, hogy nincsenek kivételek, sőt, valójában mindigis voltak agglegény életvitelű emberek akik full önállóak az élet minden terén.

De közben azért érdemes látni, hogy jellemzően a 40es korosztálytól fölfelé teljesen megszokott az, hogy pl elutazásnál a nő pakol be a férfinak is, a férfi általában az akárhovainduláskor annyit teszhozzá, hogy "kiállok az autóval" és ott ül a kocsiban és bossznakodik, hogy miért nem lehet időben leindulni, miközben a nő rak össze a tlejes családra minden cuccot, kaját, mindent. De azért az is eléggé magától értetődő, hogy a férfinak csak az asztalhoz kell ülnie és ott a kaja, még szedni is gyakran a nő szed a tányérba.

Számomra meglepő módon még a pénzügyeket is gyakran a nő kezeli. Ugye a klasszik "megegyeztünk, a kis dolgokban az asszony dönt, a nagy dolgokban én... bár még sosem volt igazán nagy dolog" :D Vagy ahogy felénk mondták, "férfi uralom van, női irányítással".

Persze üdítő kivételek mindenhol vannak, de nem véletlenül terjedt el az a mondás is, hogy "a férfiak fele elválna, ha tudná hogy kell, és azonnal elköltözne, ha be tudna pakolni magára". Persze ez is erősen sarkos, de minden mondásban van igazságtartalom.

Lehet ez csak azoknál alakult így ki akik 20as éveik elején megházasodtak és onnantól kezdve anyuci helyett az asszony vezette a háztartást és annyi, lehet akinek pl nehezebben vagy csak simán később sikerült megállapodni, annál volt idő megtanulni.... élni, lényegében.

A gyereknevelés meg pfff, ugye az Y generáció (1980-1995) híresen apa nélkül nőtt fel. Nem mintha annyi válás lett volna, csak apuka simán dolgozott látástól mikulásig, hog ymindent megadhasson a gyerkeének... akinek így lehet, hogy voltak tárgyai, csak épp apja, férfimintája, rendes családja nem volt.

Sokat változott a világ, a férfiak sokat fejlődtek az elmúlt évizedben, de még mindig van mit behozni. Nyilván nem segít, hogy senki nincs a férfi felmenők között aki példát mutathatna.

okt. 10. 09:39
 83/90 anonim ***** válasza:
64%

82#

Épp 40 vagyok, nagyon jót mosolyogtam, mert pontosan leírtad hogy mennek nálunk a dolgok.

Mondjuk férjem saját magának bepakol, de papírok, kártyák(ha kellenek), uzsi, szendvics, kulcsok, a gyerekek körül minden belértve a pakolást, elkészítésüket az én dolgom.

És pont így, ő kiáll a kocsival és bosszankodik hogy hol vagyunk már, én meg futok kifele a két kicsivel meg 10 szatyorral magamon.

Pénzügyek detto, azt se tudja, milyen szolgáltatóknál vagyunk, szerintem. Minden számlát, utalást én intézek, tartok számon.

Így történt meg egyszer, hogy 2 hónapos nyári szünet alatt, amit külföldön töltöttem szüleimnél a gyerekekkel, kikapcsolták az áramot :D

okt. 10. 10:17
 84/90 anonim ***** válasza:
71%

83, hát elhiheted, én sem hasraütésszerűen írtam amit írtam:D Oké, apám a babyboomer generáció szülöttje, de még egy tejvásárlást is sikerül elrontania..:D

Dee tágabb családban, meg ismerősi körben is ez van. Feleségem is bújtogatja a kolléganőit, hogy "mmmi? Te bepakolsz a férjednek nyaraláskor?":D És azok a kolléganők 45 körüliek, szóval az már X generáció.

De 36 éves kolléganőm is panaszkodik, hogy a férje, aki amúgy banknál felsővezető, a munkahelyén csak P. Úr, otthon meg beáll a 4. gyerkenek, abszolút semmitt nem tud kezdeni sem a házzal, sem a gyerekekkel.

És ez tök szomorú.Férjént és apaként látom, hogy ez azért nem rocket-science.

okt. 10. 10:54
 85/90 anonim ***** válasza:
14%
Hát igen, ezek a férfiak ilyen életképtelenek. A férjem a múltkor nem találta a kilincset a bejárati ajtón, öt órán keresztül állt az utcán, mielőtt haazértem és beengedtem volna. Meg nem tudja, hogy működik a villanykapcsoló. A múltkor is sötétben borotválkozott, össze is vagdosta magát. De ami a legfárasztóbb, nem találja a száját, vacsora közben mindig nekem kell irányítani a kezét meg a kanalat, hogy a szájába tudja lapátolni az ételt.
okt. 10. 11:32
 86/90 anonim ***** válasza:
46%

85, nagyon vicces vagy... -.-

De nyugodtan lehet bagatelizálni a problémát aztán 50 év múlva ugyanitt fogunk tartani... Igazából pont ez a hozzáállás vezetett oda, hogy a szexuális forradalom után 60 évvel még mindig itt tartunk.

okt. 10. 11:57
 87/90 anonim ***** válasza:
67%

"Tényleg vannak ilyen férfiak, de ezek a legalsó 1-2 decilis a férfiak között. Az a típus, akiket még a többi férfi is lenéz.

Szóval asszonykám, ha te csupa ilyen pasival jöttél össze, csak ilyeneket látsz magad körül, az azt jelenti, hogy ez a te szinted, ez a te természetes közeged... a társkeresési világ alsó 20%-a."

Nem. Ez a min. 90% még ma, 2024-ben is. Csak már van egy olyan "alfaj", aki amíg szingli, addig úgy, ahogy elfogadhatóan intézi a dolgait, aztán szépen "elfelejti", leszokik róla, a nőtől viszont elvárja, követeli annak erején felül, persze nem így nyíltan kimondva és azonnal egyben a nyakába zúdítva.

Kva kevés a kivétel, és visszautalnék a 48.-ra: aki nem 10/10-es nő, annak nem """jut""" a kivételből, hanem vergődhet ezzel az értéktelen, csak teher és nyűg, rengeteg pluszmunka, még egyedül is jobb, mint vele kategóriával, ami az elsöprő többség.

okt. 10. 12:05
 88/90 anonim ***** válasza:
30%
#86 A nők is egyre butábbak, nemcsak a férfiak. De ez egy másik probléma.
okt. 10. 12:23
 89/90 anonim ***** válasza:
28%

"Nem. Ez a min. 90% még ma, 2024-ben is. "

Forrás? Mármint a te sértett hisztizéseden kívül?

"aki nem 10/10-es nő, annak nem """jut""" a kivételből"

Ez most pont úgy hangzott, mint mikor az incelek sírnak, hogy "aki nem 10/10-es pasi, annak nem jut sex!"

Szóval nőnemű incike vagy :D

okt. 10. 13:53
 90/90 anonim ***** válasza:
0%
A nőnemű incikék válaszolni nem tudnak, ezért csak lepontozgatnak :D
okt. 10. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!