Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki pihen tévézik haztartást csinál, azokat tiltsam?
Az ilyeneknek egyiknek se jutna eszébe hogy randira hívna es mennénk mindenhova pubokba vagy akárhova beülni kikapcsolni kisebb kemia flört ismerkedes vagy bàrmi élvezetes.
Nem, hanem a mizu veled csetek alatt kifejtik hogy vele semmi pihen tévézik másik főz es kuldi nekem rola a képeket.
Életemben nem volt még olyan pasim aki inkabb otthon tvzik, minthogy velem meg a haverokkal lenne meg úgy ne az életben lenne amikor ráér. Speciel egyikkel se mégcsak tv-nk se volt soha..
Meg olyan pasim se volt még, aki inkabb otthon főz es nem velem egyutt.
De mindez tarskeren ismerkedésnél!
"Tévézek, pihenek"!
(akkor minek ismerkedunk csetelunk??)
Jogos ha helybol tiltom az ilyeneket?
tipikus, szereptévesztett balkáni nő.
las vegasi életet akar szerencsétlen, és elvárja, hogy limuzinnal menjenek érte, a csepeli lakótelepre, és onnan menjenek aztán kaszinóba.
67 nem tarskerezes kozben-ről volt szó.
Hanem hétvégeről. Pihen tv semmi extra.
Akkor minek neki tarsker?
A masik meg főzőcskézik.
Az exem meg jön vár megyunk. Mig ezek tévéznek meg főznek. Mert kinomban én meg mindig visszaesek csak.
A 300 kmes meg pattog hogy hivni akar. Jönne.
A többi nem provokált azok oké megmozdulnának, csak azokat meg én fékezem le. Mert mondjuk egyikkel es este szeretnék talalkozni de nekem nem jók az esték. Vele többet szeretnék nem csak egy nappali sétás összefutást hanem minőségi randit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!