Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyi nettó fizetést kell megkeresnie egy pasinak?
Nekem sincs elvárásom, de bevallom sokkal jobb életem van a férjemmel aki diplomás, jól keres, mint az exekkel.
Kellemetlen volt amikor magamat kellett befizetnem a discoba, rém ciki volt az amikor majdnem szomjan döglöttünk a 40 fokban mert egy üdítőre nem telt neki, de volt olyan is aki megmondta hogy nem lehet gyerekünk mert az sokba kerül. Ettől el is váltam.
Szerencsére a férjemmel van közös gyerekünk is, van miből főznöm, van közös házunk, van autónk és még félre is tudok tenni a fizetésemből.
Óriási a különbség!
61
Vidéki nagyváros. SSC.ben dolgozom. Diploma sem kell, csak nyelvismerer.
34N
61
Keleten is lehet ennyit keresni. Persze tény, hogy sokkal nehezebb, mint Budapesten. De nem kötelező keleten lakni.
Honnan tudjuk mi azt?
Ne legyen sz@revő ez a lényeg.
Az a pasi, aki azon görcsöl, mennyit kell keresnie, hogy a nőknek megfeleljen, már pusztán emiatt diszkvalifikálja magát a nők szemében a férfiak köréből. És nem is mondhatom, hogy ez indokolatlan. A helyzet az, hogy éretlen a gondolkodás, nincs meg a reális világkép és magabiztosság. És ez sokkal többet számít, mint hogy ténylegesen mennyit is keresel.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!