Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Burkolóként mennyi nettó bért...

Burkolóként mennyi nettó bért lehet megkeresni, ezekben az országokban?

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon találtam hirdetést, és a fele nem valós munka. Nehéz elhelyezkedni ezekben az országokban? Köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 25. 09:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Itt GYIK-en minden burkoló milliókat keres, nem jó helyen kérdezed. :D
2021. jan. 25. 09:40
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Szerinted mi burkolók vagyunk Ausztriában, Norvégiában, Hollandiában?

Mellesleg mi ez a nagy burkoló imádat gyakorin? Mindenki szereti azokat a munkákat itt ami tönkreteszi az egészséged? Ja és nem, nem lesz minden burkoló milliomos.. 😂😂 Már az is vicces hogy ezt sokan elhiszik.

2021. jan. 25. 09:41
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha alkalmazott akarnál lenni, nem pedig vállalkozó, akkor ugyannyival többet, amennyivel többet egy ottani gyári munkás keres egy itteni gyári munkáshoz képest.
2021. jan. 25. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Jönnek a programozók, mint légy a kulára :-D

Az biztos egészséges, amikor a gép előtt zabálod a csipszet éjjel kettőig. Ja nem, bocsi, te a jakuzziból programozol napi 4 órában 2 millióért.

2021. jan. 25. 12:20
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
4. Van olyan 27 éves ismerősöm (vagyis gyerekkori legjobb barátom), aki nettó 600 ezerért dolgozik most home office-ban és kb heti 10 órát kell valódi munkával töltenie. Programozó igen.
2021. jan. 25. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi az egészséges manapság? A sok milliárdok és csak az utazás pihenés sport egészséges a munka nem.
2021. jan. 25. 13:26
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
ha nem megy zsebbe a tiszta 950e-1,3m akkor válts pályát mert nem neked való a hidegburkolás
2021. jan. 25. 20:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. Azért szeretnék ezzel foglalkozni, mert érdekel. Ezen kívül kőműves tanfolyamot, és földmunkagép kezelő jogsit is csinálok. Szeretnék majd saját házat építeni, és amit tudok megcsinálni önerőből, barátokkal.

Mellette jó lenne pénzt keresni :) Kissebb munkákat elvállalnék egyedül, ha pedig van lehetőség ezekben az országokban munkát vállalni, akkor miért ne mennék? Bár nem sikerült választ kapnom tőletek, azért köszi :)

2021. jan. 26. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:

2-es "Szerinted mi burkolók vagyunk Ausztriában, Norvégiában, Hollandiában?" Nyilván nem. De nem is ezt kérdeztem.

5-ös

"aki nettó 600 ezerért dolgozik most home office-ban és kb. heti 10 órát kell valódi munkával töltenie"

Szerintem ezt engedjük el... Nem ez az általános. Junioroknak max 300K forintal kibaszni a szemét, amikor egy Lidli árufeltöltő keres ennyit.(Ez nem sértés akart lenni, semmi bajom ha egy árufeltöltőt relative jól megfizetnek.) Minimum 2-3 év, mire valakiből használható junior szintű programozó lesz. Munka helyett/mellett tanulás, rengeteg lemondással jár. Bármennyire is röpködnek a hírekben a millás fizetések, elenyésző része keres ennyit az informatikusoknak. Sajnos nem mindenkinek jön be...

2021. jan. 26. 17:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! 8 éve dolgozom az építőiparban, 2 éve vagyok maszek burkoló, keress egy generál kivitelezéssel foglalkozó céget, és add be az önéletrajzod! Először úgyis segéd leszel, amíg felmérik mihez értesz! Amit a suliban megtanulsz az csak az alap, ha ügyes vagy az hamar kiderül! Ha csak a pénz miatt akarsz burkoló lenni akkor felejtsd el! Ebben a szakmában is, mint a többiben, fontos hogy szeresd amit csinálsz, mert középszerű maradsz! De hogy válaszoljak a kérdésedre, alkalmazottként 250 körül vidéken, 350 körül pesten! De itt is vállalkozóként lehet jól keresni, de át lehet esni a ló túloldalára is! Nekem nincs családom így 26-28 napot dolgozom egy hónapba 30/nap az átlag, de évente kb 1 guriga elmegy kopó/fogyó eszközökre! Viszont január,február nem csinálok semmit, ilyenkor persze nem keresek egy fillért se! Egészségre nincs jó hatással mert, nagyon sokszor percekig kényszertartásban vagy, meg vagy ezerszer guggolsz/felálsz! Én most 30 éves vagyok és porcleválás/kopás van a térdeimben, szurkál a derekam! De ennek ellenére nem dolgoznék mást mert ebben örömömet lelem! Sok sikert🙂
2021. jan. 26. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!