Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi nettó fizetést kell megkeresnie a pasinak?
Most ilyen havi 300-400 ezer játékpénznek mi értelme egy hónapban?
Élni se lehet belőle minden nap megy melózni fáradt is utána.
Az a baj a magyar pasikkal lepukkantak engedik magukat kihasználni sokan ezért keresnek keveset.
Magát nem bírja eltartani ennyiből nem hogy egy nővel mínőségi időt töltsön el programok vásárlás céljából.
Instant kuka az ilyen pasi.Én határ közelében élek már fiatalon tudtam ilyen magyar pasikkal nem érdemes leállni.
Mindig is külföldi pasijaim voltak barátnőimnek is.Azok nem görcsölnek ha 30-40 km-t utazni kell hogy talizzunk vagy elvigyen vacsizni és ne az étlap tetejét nézze csak ahol a legolcsóbb kaják vannak csak.Ez elég kiábrándító főleg az elején minden nőnek.
6
Ez nem igaz.
Én abszolút nem igénylem, hogy egy férfi rám költse a pézét, igyanakkor fontos számomra az anyagi helyzete.
Ha azt írom ilyenkor, hogy keressen kb annyit mint én, akkor 100%, ha konkrétan leírom, hogy mennyit keressen (azaz a saját nettómat), akkor le vagyok pontozva.
Valaki megfejti ezt nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!