Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi nettó fizetést kell megkeresnie a pasinak?
Az átlagbér nettó 430 ezer körül van a KSH szerint. Sokan húzzák erre a szájukat és jogosan is hiszen a dolgozó lakosság 75-80%-a NEM keres ennyit.
A medián bér olyan nettó 350 körül van kedvezményekkel, tehát azok nélkül lehet csak 300.
Ez azt jelenti, hogy a dolgozó lakosság FELE nettó 300-350 alatt kap.
Ennyit az elvárásokról...
Amúgy meg nem mindegy? Úgyse a ti pénzetek az 1 millióból is lehet fukar valaki, ahogy 300-ból is lehet nagyvonalú.
"Amúgy meg nem mindegy? Úgyse a ti pénzetek az 1 millióból is lehet fukar valaki, ahogy 300-ból is lehet nagyvonalú."
Hát, nettó 300-ból megnézem, milyen nagyvonalúan fizeti a közös (!) lakáshitelt, autót, nyaralást stb...
14
Én is jól keresek, ugyanezt elvárom. Aki ettől behisztizik, annak kalap-kabát.
Jó lenne már megérteni: nem FIZETÉS kell, hanem PÉNZ!!!!!!!!!!!
19/L
16
Húha, hisztike...
Nekem senki sem fizet semmit, van ugyanis saját keresetem és megtakaríásom. Ha tudnál olvasni, akkor értenéd, hogy a KÖZÖS kiadások kapcsán várok el UGYANAKKORA hozzájárulást, mint amekkorát én beleteszek. Világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!