Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így a kapcsolattal, mit lehet tenni ha nő semmit nem érez a szex közben?
Figyelt kérdés
Három hónapján együtt vagyok egy nővel szerintem megvan a kémia megvan a közös hang os mondtam viszont sajnos azt mondja hogy ő abszolút semmit nem érez mikor benne vagyok....hogy lehetne ezen változtatni...szept. 27. 16:03
21/23 anonim válasza:
Meg ő is intimtornázzon, én 12-től 22 centiig mindent érzek és el tudok tőle élvezni, sokat segít, ha ő tudatosan tudja irányítani a saját izmait. Lehet elég egy kis edzés neki, ha amúgy te érzed őt, akkor csak egy kis ráerősítés kell.
Egyébként, igen, amit mondtak a korábbiak, ujjazás-nyalás, péniszköpeny, közös felfedezés. Hátha.
Mondjuk személyes véleményem, hogy ha csak segédeszközökkel működik a szex, akkor idővel megunja ő is, neked is az önbizalmad a béka feneke alá kerül, ami azért hosszú távon rá tudja nyomni a bélyegét a kapcsolatra, szóval én nem szórakoznék ilyenekkel. De ne legyen igazam, kívánom nektek, hogy megtaláljátok az optimális megoldást.
22/23 anonim válasza:
Nekem se nagy, 14cm, vékony is. De elég volt még mindig idáig.
23/23 anonim válasza:
Ha semmit nem érez el fog menni a kedve az egésztől. Legalább szájjal, kezzel elegítsd ki dd hosszú távon nem fog műkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!