Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz így a kapcsolattal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így a kapcsolattal, mit lehet tenni ha nő semmit nem érez a szex közben?

Figyelt kérdés
Három hónapján együtt vagyok egy nővel szerintem megvan a kémia megvan a közös hang os mondtam viszont sajnos azt mondja hogy ő abszolút semmit nem érez mikor benne vagyok....hogy lehetne ezen változtatni...
szept. 27. 16:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy.
szept. 27. 16:03
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Úgy, hogy szakítasz vele.
szept. 27. 16:09
 3/23 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarok vele szakítani nekem jó érzés csak nagyon kicsi a méret így sajnos ő nem érzi
szept. 27. 16:11
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Akkor majd ő tesz ki téged.
szept. 27. 16:13
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Az idő megoldhatja a problémát,ha jelenleg 13 éves vagy akkor nőhet még a farkad és lehet hogy 5 év múlva pont jó lesz neki. Ha viszont mondjuk 23 éves vagy akkor ez a verzió már nem jászik. Akkor egyetlen lehetőség egy 23 centis lószerszammal megáldott diszkrét házibarát bevonása aki mellett te egy cuckold szerepben élheted meg a szexualitásodat.
szept. 27. 16:15
 6/23 anonim ***** válasza:
23%
Péniszköpeny. Nekünk van egy 22cm-es, na az már könnyeket csal ki. Keress rá, sex shop-ban kapható.
szept. 27. 16:18
 7/23 A kérdező kommentje:
6. Igen köszi erre gondoltunk mi is ez segíthetne szerintetek?
szept. 27. 16:18
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
🤦Ebből szakítás lesz ,és nemsoká .
szept. 27. 16:29
 9/23 anonim ***** válasza:
Kapd össze magad, különben keres jobb pasit magának!
szept. 27. 16:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
ahogy előttem is irták, pénisznövelő játékok, ha amúgy rendben vagytok csak ez a gond, akkor hajrá vessétek be ezt a cuccot ezen nem múljon egy kapcsolat
szept. 27. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!