Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak elvárások a másik felé, de nekünk nem kell tenni semmit?
25 éves srác vagyok, szeretek lányokkal beszélni, szoktunk mélyebb témákat is érinteni. Sokszor jön szóba a kapcsolat, az ideális férfi/férj stb.
A tapasztalataimat szeretném leírni, és meghallgatni a véleményeteket.
Azt veszem észre, hogy a lányok menő cuccokkal járó pasikat akarnak. Valamiért nagyon hajtja őket a pénz, a menő cuccok?
Nyilván gazdag palit akarnak, és általában ha valaki sok pénzt fog keresni, ahhoz tanulni kell, szóval azért elvárják a férfiaktól, hogy sok pénzük legyen, illetve keressenek.
De maguk a csajok nem akarnak tanulni (annyit), ők nem akarnak annyit keresni, őket el kell kényeztetni.
Szóval a férfi álljon helyt szellemileg és fizikailag, legyen jó teste.
A lányok kényesek a külsejükre, ezért sokuk edz vagy valamit sportol nincs probléma. De aki nem foglalkozik magával, miért akar kidolgozott testű férfit?
Legyen a srácnak kocsija, legyen x éves korára lakása stb.
De a lány miért nem éri el ezt el ugyanúgy?
Amit észreveszek, hogy sok lány azt hiszi, hogy egy fegyvere van, és csak azt kell ügyesen használni, az pedig a nemi szerve, más nem ( jó kinézet is kell). De főzni, sütni, esetleg vásárolni, háztartást vinni, míg a párjának dolga van azt nem kell, illetve ők legyenek elkényeztetve.
Természetesen nem minden lány ilyen. Bár volt olyan, aki azt mondta, hogy ő nem ilyen, de mikor elkezdett mesélni, a végén pár kérdéssel rávezettem erre, és habogott meg hallgatott.
Sok lány azt hiszi, hogy az életcélja egy gazdag pasit találni, akivel családod lehet alapítani. Oké, hogy kell egy férfit találni, de miért kell az oda, hogy gazdag?
Már attól is rosszul vagyok (saját vélemény), amikor a filmekben a szülő vigasztalja szakítás után a lányát, hogy " nagyon szép vagy kicsim, majd találsz egy jó, gazdag pasit, aki szeret téged ".
Kicsit pénzre lett kihegyezve, de itt nem a pénz a lényeg, csak arra akarok kilyukadni, hogy olykor elvárások vannak a lányok részéről, de ők nem tesznek bele annyi teljesítményt, mint amennyit az elvárás elfogadna.
Most a női oldalt írtam le, várom a véleményeteket. Bocsi, ha hosszúra sikerült.
Nyilván kapok kommentet, hogy te rossz réteggel beszélsz a lányoknál meg ilyen nincs, de elég sok lánnyal beszéltem erről, akár sör mellett :)
Na mi a véleményetek a témáról?:)
igazad van ezt én is tapasztaltam már.a nők egyenjogúságról prédikálnak miközben ők mindent elvárnak a férfitől ők meg semmit se raknak bele a kapcsolatba. pedig így lenne az egyenjogúság hogy ha
valami azokkal egyenértékűt, raknána bele a kapcsolatba lásd. ha elvár egy Audi A8-ast, akkor lehetőleg tegyen le mellé egy BMW X6-ost és ne egy farost lemez karosszériás Trabantot mutasson fel. Elvárni el lehet bármit, de az intelligens emberek az elvárásaik mellé teljesítményt is fel tudnak mutatni. Persze ilyenkor jön a hiszti, hogy HÁDE KI VAGY TE HOGY MEGMOND NEKEM KI TECCIK ASSZED TE OLYAN JÓ VAGY meg az ehhez hasonló, roppant intellektuális érvelések és ilyenkor látszik, hogy egyesek, főleg nők, mennyire meg vannak sértődve azon, ha valaki el meri várni tőlük, hogy ne a nagy semmire várják el, hogy a szőke herceg a magángépén vigye el őket a palotán forgó kacsalábára.
Mit fogsz te kapni, édes istenem.
Már látom is lelki szemeim előtt a kiegyesített százalékolóval felszerelkezett női hadakat gyülekezni...
Készülj a megmondó feminácik támadásaira :D
Jöjjenek, várom a véleményeket.
2 lehetőség van, hogy elkezdenek valamit mondani, vagy próbálnak tudomást se venni róla, mert nem igaz szerintük és nem írnak.
Nos, én nő vagyok, lehet igazad van, de személy szerint nem tapasztalom ezt.
A legtöbb barátnőm küzd azért, hogy letegyen valamit az asztalra, ha nem is magas képzettséggel, de mindenképp dolgoznak, jól kezelik a pénzüket, spórolnak...stb. Én se vagyok ebből kivétel, elég sok megtakarított pénzem van, és ennek egy részét a továbbképzésemre szánom. Van párom, és nem várom el tőle, hogy mindent ő teremtsen elő, közösen akarok jövőt építeni vele. Sütni, főzni tudok, bár van még hova fejlődnöm, takarítani nem nagyon szeretek, de minden héten szoktam. Szóval, mondhatjuk, hogy házias vagyok. Elég erős biztonságot teremtek számára, és ő is számomra.
A véleményem, hogy nagyon éretlen lányokkal beszélgettél. Idővel talán rájönnek, hogy nem egy férfitől kell a csodát várni, hanem a nőnek a saját lábán kell megállnia, és ha jön egy társ az életében, akkor közösen, egymást támogatva. Vagy pedig megmaradnak hasonleső idiótáknak. Majd elválik.
Persze, változhatna a gondolkodásmódjuk, de eddig se változott, és nem is akarják megváltoztatni, mert az már komfortzónából való kilépés lenne.
Nyilván nem minden lány ilyen, de elég sok ilyen gondolkozásmódú lány van, mint akit leírtam.
Miért kellett lehúzni a 7-est?
Tök kulturált választ adott, egyúttal rávilágított arra, hogy akire a kérdés érdemben vonatkozik, az nem fog házhoz jönni a lofas.ért, nemde bár?
3 diplomám van, körbeutaztam a földet, két nyelven beszélek, és azt veszem észre, h a fordítottja igaz annak, amit leírtál. Már csak abból is, hogy amikor leírom ide, hogy igenis legyen okos és művelt a párom, mert inspirálni tud és sokkal jobban tudok a céljaim elérésére koncentrálni, mintha egy szakmunkással lennék, a legtöbb sírós pali lehurrog, hogy miért nem jó nekem. Azért, mert nincs célja, nem tud intellektuálisan kielégíteni, nem tud inspirálni. Veled ellentétben én azt látom, hogy a pasik nem képesek felzárkózni, és ha nem képesek, akkor sírnak és jön az önbecsülésvesztés, majd ebből a féltékenység és az agresszió.
Folyamatosan képezem magam, jelenleg a teljes állásom mellé egy felet is bevállalok és épp most tanulmányozom a feladott tanulmányi anyagot hozzá. Nyáron még egy excel tanfolyamot is el akarok végezni, emellett a két nyelvből, melyeket anyanyelvi szinten beszélek tanulok, h ne felejtsek, és itthon hobbiból egy harmadikat is elkezdtem. Van még kérdés? :D
Azon a véleményen vagyok, h nem a lányokról van szó, hanem az "emberekről", Te pedig nem tudom kiket kérdezgettél, mert nem az a színvonal, akiket NŐ-nek lehet nevezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!