Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok Rövid, velős válaszokat kérnék. Ti dohányoztok-e és kizáró ok-e nálatok, ha a másik nem képviselője dohányzik? Kérlek adjátok meg a korotokat és nemeteket is.
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 00:25
1/46 anonim válasza:
Nem dohányzok, de barátom sajnos igen, de hát vajszívű vagyok és tolerálom. 23L
2/46 anonim válasza:
Nem dohányzom. Társkeresésnél nem szempont, de valószínűleg hosszabb távon zavarna. Volt olyan barátnőm, aki dohányzott és cigi után nem olyan édes a csók.
23 F
3/46 anonim válasza:
Nem dohányzok és igen, kizáró ok. Az exem cigizett, megpróbáltam, tényleg akartam, de nem bírom a cigi szagát, ez van.
25/N
4/46 anonim válasza:
nem és igen. a párom dohányzott amikor összejöttünk, de lerakta. ha már látom, hogy igyekszik, de néha becsúszik egy-két szál, az még ok. 20N
5/46 anonim válasza:
Nem dohanyzom. Kizaro ok. Undorodok a dohanyfusttol.
N/ 30
6/46 anonim válasza:
23/F
Nem dohányzom, és nem is tolerálom.
7/46 anonim válasza:
22/F Nem szívtam soha cigit és utálom, tolerálom egy komolytalanabb szexcentrikus kapcsolatnál de komolyabbnál nem.
9/46 anonim válasza:
4 évig dohányoztam, 1,5 éve hagytam fel vele. Éppen ezért a páromtól is elvárom, hogy tisztelettel legyen az egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!