Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha 1 vergődő kapcsolatban beleszeretek egy másik lányba?
Tudod az a baj ha nem léptek ki a meglévő kapcsolataitokból, max annyi lesz hogy összejártok sexelni, és pár lopott órát eltölteni. Megbántotok két másik embert, akik nem biztos hogy megérdemlik ezt.
30 évesen meg alap lenne hogy nem fosol attól ha esetleg egyedül maradsz, főleg egy rossz kapcsolat után. Bár ha jobban belegondolok nem elég rossz az a kapcsolat mert még nem hagytad el....
Nem okoskodni akarok, nekem is tönkrement a házasságom, sőtt két gyerek is van, de én legalább oda álltam elé és megmondtam hogy ennyi volt ez nem működik tovább. Mi már nem élünk együtt igaz még hivatalosan még nem válltunk el, de már az is érik hogy beadom a keresetet.
Én sem jönnék össze olyannal, aki képtelen kilépni egy rossz kapcsolatból. Előbb zárja le, legyen gerince, legyen életképes, utána beszélhetünk.
Ha viszont ennyire életképtelen, akkor úgysem akarnék tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!