Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok mar 1 eve, de mostanaban nagyon sokat gondolok egy masik sracra. Az utobbi idoben tobbszor is talalkoztunk, veletlenul. Azota folyton probalkozik tobbszori visszautasitasom ellenere. Mit csinaljak? Felek, hogy beleszeretek!
Elhiszem, hogy félsz, hogy a két szék közül a padlóra kerülsz, de ez ezzel jár...
De az biztos, hogy nem szereted a jelenlegi párodat, és nem hogy megtudnád szeretni a másikat...szerintem te már szereted...:D
Nincs ezzel semmi baj, előfordul az ilyesmi sajnos, ilyenkor a legjobb megoldás, ha szakítasz, mert ez csak rosszabb lesz, meg a végén lehet, meg is csalod:S Az meg már tényleg gáz lenne...
Viszont neki is szakítani kéne, mert ez így nem túl szép dolog, hogy mind a ketten találkozgattok, miközben van barátotok/barátnőtök...hiába nem feküdtök le egymással, lelkileg már elég közel kerültetek egymáshoz, ha ilyen jól eldumcsiztok a kapcsolatotokról...:/
Tudom, hogy nagyon nehéz döntés, de te is tudod, hogy előbb-utóbb meg kell hozni...
Vagy szakítotok, vagy akkor hagyjátok békén egymást, mert ennek így nem sok értelme van...
Úristen! Most meg miért lenne ez mocskos dolog tőle? :O
Nem ő tehet róla, hogy megváltoztak az érzelmei a pasija iránt :)
Hát, szerintem is szakíts a mostani pároddal, és próbáld meg ezzel a pasival..:D Kitudja, lehet, hogy ő lesz majd a a Nagy Ő-d. :)
Egyszer élünk, próbáld meg :)
Kiváncsian várom, hogy végül hogyan döntöttél :-) :D
17/ L
szerintem menj a szived utan ,en is igy vagyok csak nekem baratom van s neki van egy 7 eves kapcsolata ,s nem akar egyikunket se hagyni
te tedd amit jonak latsz ,es merd fel a kockazatot hogy kivel lennel boldogabb
a barátod nem igazi férfi, különben ha az lenne, mellette nem érdekelne téged más.
tedd amit a szíved diktál.
abból soha nem lesz baj.(legalább is neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!