Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki a kémia, vonzalom szikra a másik iránt?
Sokszor szokták mondani hogy interneten olyan jó colt, de élőbe már nem volt kémia. Főleg a nők szoktak kémia tanárok lenni. De mi az ami miatt ti ezt érzitek a férfiak iránt?
Azt hittem hogy ha tök jól el vagy, tök jól elbeszélgetsz vele, akkor már van kémia, de ez nem igaz.
Csak a külső gondolom... Mi más? Láthatod #1-est is ha minden más van az csak barátság VAGYIS csak a külső lehet az a bónusz ami ehhez kell.
Szóva rondák give it up. nem lesz ebből semmi :D
Vonzó lehet valaki akár a mosolyától, a tekintetétől, a nevetésétől.. Szóval azért mert valaki nem tartozik a mindenki által helyesnek tartott férficsoportba még vonzóvá válhat más szemében csak attól, hogy a nőt nagyon megfogta a férfi mosolya..
Volt ilyen barátom, akiről tudtam, hogy nem a leghelyesebb srác, akit valaha láttam, sokak szerint csúnya volt és nem is értették miért vagyok vele, nekem mégis tetszett.
Szakítás után persze már én sem láttam annyira helyesnek mint előtte, nem tartottam vonzónak, de előtte igen..
#7 Igen, sok ilyen van..
Számomra barátnőm párja, aki egyáltalán nem vonzó. Egyáltalán nem tartom helyesnek, ő viszont oda vissza van érte.. Valószínű én nem láttam meg benne azt, akit a barátnőm szeret..nyilván, hiszen a srác nem engem akart levenni a lábamról, hanem a barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!