Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől alakul ki a kémia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki a kémia, vonzalom szikra a másik iránt?

Figyelt kérdés

Sokszor szokták mondani hogy interneten olyan jó colt, de élőbe már nem volt kémia. Főleg a nők szoktak kémia tanárok lenni. De mi az ami miatt ti ezt érzitek a férfiak iránt?

Azt hittem hogy ha tök jól el vagy, tök jól elbeszélgetsz vele, akkor már van kémia, de ez nem igaz.

2016. márc. 1. 19:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%

Jó csajként könnyű a dolgod... Sőt, gondolom jó érzés a "sok lúzeren" jókat röhögni, akik rondának születtek.

Miért nem lő már le valaki? Még fizetnék is érte.

2016. márc. 1. 20:32
 22/29 anonim ***** válasza:

46% Feltűnt, hogy saját magadat hergeled?! Semmi rosszat nem írtam az elején, de te egyből toltad a bullshitet. Ezt csináltad 4-5 kommenten keresztül, majd mondtam, hogy kezeltesd magad.

Meg mi az, hogy biztos szeretem alázni a másikat?! Feltűnt, hogy olyan dolgokat mondtam, amik pozitívak?

Paranoiás vagy.

Ha meg le akarod lövetni magad, akkor tedd meg magad. Legalább ehhez ne legyél gyáva. (na ez támadás volt, segítek)

2016. márc. 1. 20:36
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha tudnék szerezni stukkert, meglenne. Prsze hogy hergelem magam ennyi igazságtalansággal szemben. Tudod is, milyen rondának születni és mindenki lenézését elviselni? Hogy pont ott állok ahol nincs senki? A hülyékhez okos, az okosokhoz hülye vagyok - egyedül itt nincs senki. Az ismerőseim elárulnak, sokan szó nélkül tűnnek el vagy hagynak a szarban csak érdekből hajlandóak bármit tenni, és az egész jelenlegi világrend egy mélyrepülés. A jövő mint ilyen nem is érdekel már - régebben érdekelt meddig süllyed még a világ, de már nem.

2016. márc. 1. 20:40
 24/29 anonim ***** válasza:

De áruld már el, hogy mi rosszat írtam?? Szó volt a vonzalomról és ennek kapcsán leírtam, hogy az is lehet ám vonzó, aki nem tartozik a mindenki által helyesnek vélt férfiak közé.. mert éppen le tudja venni a másikat a lábáról enélkül is. Aztán a személyisége és az, hogy megfogta a nőt épp a mosoly, vagy a szeme, az épp elég volt. Mint ahogy a barátnőm és a párja, akik imádják egymást. Szerintem egyáltalán nem helyes a srác, de a barátnőm nagyon tetszik. Ahogy szerintem meg az én párom nem helyes, de engem teljesen levett a lábamról..mindezt úgy, hogy eleinte, első találkozáskor még nem tetszett.

Csupa pozitív dolgot írtam, nem kellett előkapni a pénztárcát, nem kellett pukedlizni, egyszerűen csak adták önmagukat, mi meg totálisan beléjük zúgtunk. Más az ízlésünk, nekem a párom jött be, neki meg az övé...

Milyen gusztustalan, undorító dolgot írtam?! (Mert hogy megkaptam privátban is.) Áruljátok már el nekem, hogy mi rossz írtam?! Senkit nem bántottam, egy szóval sem... Olyan dolgokat képzeltél bele a mondandómba, ami nincs ott.

Ki írt olyat, hogy a szolgája lett?? Én biztosan nem.

Szóval világosíts fel, hogy mi volt a baj a mondandómmal, mert őszintén nem tudom.

2016. márc. 1. 22:09
 25/29 anonim ***** válasza:
*szerinte (barátnőm) a párom nem helyes
2016. márc. 1. 22:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Jól írta a 10-es: "a szaglás, a hallás, a mozdulatok, a hang", egyszerűen jó mellette létezni (mégha csak csöndben ültök is), megérinteni.
2016. márc. 1. 22:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Privátot nem én írtam.

Bocsi amúgy, énnálam berserk mód volt - néha elural a dolog mikor szembesülök, hogy mindenki másnak lehet, csak nekem nem, mert ronda emberek ronda leszármazottja vagyok. Én adhatom magam, vagy pukedlizhetek - tök mindegy. Ugyan volt már kapcsolatom, de végig éreztem, hogy másra vágynak - és úgy is lett 2/2 megcsalás. És utólag kiderült, hogy kb. minden külső tulajdosnágom utálták, szóval remek emlékekkel bővült az amúgy sem fényes önbecslésem. Bár ki bírna olyan dolgokat, mint nagyon kicsi fekete szemek, nagy orr, sárgás fogak (nem cigizés, nem kávé, nem elhanyagolás - simán csak sárgák a csontjaim.

Nagyobb gond az első benyomás ami nálam a "meg foglak ölni" és a "takarodj innen" között lehet - ez néha segítség, távol marad mindenki akit utálok, de senki nem is jöhet közel.

Felrobbanok a saját gondolataimtól és ettől a borzalmas érzelmi kavargástól. Nekem megváltás lenne a halál. Mint egy szép álom. Várom is a halált, hogy őszinte legyek - nem tervezem előre. Be is zárkóztam az utóbbi időkben - és fogyok.

2016. márc. 1. 22:24
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 Tudom, hogy nem te írtad a privátot, mert hozzá is fűzték, hogy nem te (46%) vagy.

Őszintén sajnálom, hogy ezt dobta neked a gép és nem is fogok neked mindenféle közhelyes tanácsot adni, mert nyilván sok mindent próbáltál már. Nem tudom milyen lehet neked, nem tudom mi az ami egyáltalán segíthetne.

Leírtam pozitív példákat, és egyszerűen nem értettem, hogy miért estél nekem és miért írtál olyan dolgokat, amikről én említést sem tettem. Leírtad, oké, elfogadom.

2016. márc. 1. 23:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Rajtam max a csoda segíthet, vagy nagyon brutális reset - optikai műtétek sora, plasztikai beavatkozások... Meg egy rahdeli pénz és normálisabb emlékek. Amíg ez lehetetlen addig minden este kívánom, hogy ott ragadjak az álmokban... Sokkal jobb lenne, mint élni. Élni nehéz. Túl nehéz. Ez a gyors világ sajnos nem fogadja el a gyengségeim.

2016. márc. 1. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!