Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki a kémia, vonzalom szikra a másik iránt?
Sokszor szokták mondani hogy interneten olyan jó colt, de élőbe már nem volt kémia. Főleg a nők szoktak kémia tanárok lenni. De mi az ami miatt ti ezt érzitek a férfiak iránt?
Azt hittem hogy ha tök jól el vagy, tök jól elbeszélgetsz vele, akkor már van kémia, de ez nem igaz.
Igen, ahogy 10-es írta!
Bár én nem ismerkedtem interneten, de íazt gondolom, hogy ott tud kamuzni a másik, míg személyesen ennek kisebb az esélye. Ott meglátod, érzed, tapasztolod, hogy a másik hogy reagál rád, meg arra amit te mondasz.
Még ha webkamera van, az sem ugyanaz, nem jön át minden képernyőn keresztül, és ugye még az érintés is ott van, (nem tapira gondoltam, hanem hogy egymáshoz ér a kezetek) ez is beindíthatja a szikrát.
Technikailag akkor pukedlizni meg produkálnia kell magát a csávóknak... Szomorú.
Kivéve ha az ember ronda, akkor csak nagyobb az esélye, hogy képen hányják.
#12 Elképzelésem sincs, hogy a mondandómból hogy sikerült ezt leszűrni...
Valami olyasmi volt, hogy a barátnődnek kellett produkálnia magát a ronda srácnak, hogy megtetszen neki...
Senkinek nem kellett produkálnia magát.
A srác nyilván nem nekem bókolt, hanem a barátnőmnek, így nem én szerettem bele, hanem ő.. what a surprise...
Ha én produkálom neki magam meg legyek a szolgája...? Nagyjából ezek az elvárások a rondákkal szemben. ha már rondának szültek a torzszülött szüleid akkor legyél szépen szolga, produkáld magad, pukdelizz és rendeld alá magad.
A testi és egyéb jellegzetességek, stílus, beszéd, illatok, testalkat, testtartás, hanghordozás, viselkedés, szemek, magasság, arc, amit mondasz, ahogyan mondod, ahogy kezeled a másikat, véleményed, témáid, hobbijaid, öltözködés, találkozási körülmények, közös ismeretség,.....
Millió egy ilyen és ehhez hasonló dolog játszik szerepet benne. És az alapján dől el kinek mi tetszik, pl milyen volt a gyerekkorod, milyennek láttad a szüleid kapcsolatát, kik voltak a barátaid, őnekik milyen volt a párkapcsolatuk, neked milyen volt a régi szerelmed, ha volt egyáltalán. Milyen a habitusod, a humorod és miket tartasz a tudat alatt is fontosnak a másikban, külső, belső, stb
Gének és még egy kib#szott nagy szerencse.
Na valami ilyesmi a kémia. Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon röviden leírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!